2789
عنوان

مشکل خونوادگی

165 بازدید | 13 پست

سلام خانما من 25سالم هست یدونه دختر دارم و حامله ام سه ماه ام هست من تک عروسم خونواده شوهرم علل خصوص مادرشوهرم یه عفریته به تمام معنا هست اونقدر منو دوسال که پیش اون زندگی میکردم اذیت کرد که شیر مادرم از دماغم بیرون اومد 

بعد دوسال شغل شوهرم دادن به یه شهر که 40دیقه از شهر خودمون راه است اسباب کشی کردیم اومدیم این شهر 2سال هم اینجا بودم راحت بودم از دستش ولی بازم از دور اذیتم کرد الان شغل همسرم یه جوره که باید 12ماه ماموریت بره آخه نظامی هست میاد ها هر دوهفته یکبار ولی باید 12ماه اینطور بگذرونیم الان. میخواد منو برگردونه خونه باباش پیش خونوادش اینم بگم مادرشوهرم خدای همشونه اون بگه بمیرین همه میمیرن پدرشوهرم خواهر شوهرم همسرم 

چیکار کنم به همسرم میگم نمیرم پیش خونوادش میگه باید بری الکی داره سرم گرم می‌کنه ازم رضایت بگیره 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین عزیز دلم مشکلت روی ه مادر شوهرت بگو بهش که چرا اینشکلی رفتار می‌کنه دیدی جواب نمیده یه پدر شوهرت بگو اکثرا پدر وشهر مهربون میشه ولی بگم اینو قبل از همه اینا با شوهرت صحبت کن اگه نشد این راه رو برو

منم میگم وسایلم ببر هر جا دلت میخواد ولی من با بچه هام میرم خونه بابام یک سال اونجا میمونم تا برگردی ...

اگه به حرفش گوش ندی چیکار میکنه از چی می‌ترسی  برادر داری اون بیاد پیشت بمونه

میگم دیگه مادرشوهرم خدای خونواده هست اون بگه این فلان جوره همه میگن فلان جوره پدرشوهرم زن زلیل خیییلی آدم نیس اصلا همش حرف رو حرف زنش میراره خواهر شوهرم از اون بدتر 

موندم وسایل هام بزارم ببره خونه باباش یه نه ؟؟