2777
2789
عنوان

سردرد شدید

2005 بازدید | 76 پست

بچه ها تا حالا سردرد های شدید ب طور مدام داشتید 

درد شقیقه 

اینقد فشار زیاد میشه ک انگار تموم مویرگ سرتون انگار دار پاره میش

گاهی پشت هم چند روز ادامه دار

گاهی حتی چشممو سنگین میکنه

حتی دارو هم ممکن جواب نده

گاهی سرگیجه حالت تهوع 

نمیدونم میگرنه یا ن اما میخام بدونم غیر میگرن ممکنه علائم دیگ ای باش؟

من اب کم مصرف میکنم

ممنون میشم کمک کنید

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

میگرن هست

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بله. من سر درد های وحشتناک داشتم. وحشتناک ها، دور از جون شما و دوستان یعنی گفتم دیگه تمومه. رفتم اسکن و اینا دادم، با دارو دردش به مرور کم شد. تا اینکه بهتر شد. بعضی اوقات خیلی کم میاد اما مثل فگقبل نیست. من پیش دکتر بهنام صفر پور لیما رفتم. دکتر خوبیه. 

انشالله که بیماری ازتون دور باشه. و همیشه سلامت باشین. 

اینم بگم، ایشون مشاوره تلفنی هم میدن تا جایی که یادمه. 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بله. من سر درد های وحشتناک داشتم. وحشتناک ها، دور از جون شما و دوستان یعنی گفتم دیگه تمومه. رفتم اسک ...

مچکرم 

من قصد اسکن داشتم 

چون خیلی تحت فشارم

گاهی حس میکنم تا سکته پیش میرم

ی دنیا ممنون همچنین

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

مچکرم  من قصد اسکن داشتم  چون خیلی تحت فشارم گاهی حس میکنم تا سکته پیش میرم ی دنیا ممن ...

خواهش میکنم. ببین انشالله که سلامت باشین و بیماری ازتون دور باشه. دفعه آخر که رفتم مطبشون یه خانمی از اصفهان اومده بود. دکتر خوبیه. 

اگه نیاز به مورد تخصصی تری باشه، حالا هر چی، ایشون خودشون به شما کامل راهنمایی میکنن. خیلی با صبر و حوصله است و کامل برای مراجعه کننده اش وقت میذاره. 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهش میکنم. ببین انشالله که سلامت باشین و بیماری ازتون دور باشه. دفعه آخر که رفتم مطبشون یه خانمی ا ...

خیلی سپاس 

حتما پیگیری میکنم

ممنون از وقتی ک گذاشتید

پریشب دقیقا اینجوری شدم نمیدونم چرا اسپند دود کردن برام بعدم دوتا قرص آکسار خوردم روسری بستم رو سرموچشام خوابیدم تا ول کرد بهتر شد هنوزم دردش هس ولی کمتر شده ..هروقت اینطوری شدی اینارو امتحان کن

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
پریشب دقیقا اینجوری شدم نمیدونم چرا اسپند دود کردن برام بعدم دوتا قرص آکسار خوردم روسری بستم رو سرمو ...

من مبخام ریشع ای حل ش

الان فهمیدم گلوم گوشم و سرم عفونتی شدع بود

اب سرد استفادع کردع بودم

من مبخام ریشع ای حل ش الان فهمیدم گلوم گوشم و سرم عفونتی شدع بود اب سرد استفادع کردع بودم

رفتی دکتر ؟؟؟ داروی خاصی داد ؟

چشمات به نور هم حساس شده بود؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122