2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زین الدین

واقعا؟

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
اینا اسم بچه های خودمه ها..گفتم شاید خوشت اومد

این همه بچه داری چند سالته

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
چی واقعا ؟

میگم چطور اسم یه بچه ۱۴۰۱ رو بزارن زین الدین

هنوز دنیا نیومدن .. اره اینهمه

ان شالله همشون به دنیا بیان

معمولا اسم اصحاب خاص معصومین و..و هرچی که داد بزنه مذهبی و مسلمونه رو دوس دارم

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد 
میگم چطور اسم یه بچه ۱۴۰۱ رو بزارن زین الدین

منم فک میکنم ممکنه باعث خنده بشه ..ولی یسری چیزا خارج از زمانه مثه همین اسم 

جوری نشود که سهمت از دنیا را فراموش کنی..دنیا نصیب توست باید از دنیا سهم برداری.. عین صاد