2777
2789

چند روز دیگه میایی تاپیک میزنی بلاخره امتحان هام تموم شد یکمه دیگه تحمل کن

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم این سه تا امتحانات که مونده را اصلا حسش نمیاد بخونم 😐😂😂

برای من ۵ تا مومده،عوضی ها انقدررررررر سخت میدن امتحانات و انگار فکر کردن ما خیلی بارمونه،بخدا زرنگ کلاسمون سر امتحان امروز میگفت چقدر سخته،آخه یکم آدم هم باید انصاف داشته باشه این سوالا چیه دیگه،من اگه دستم به طراح برسه سرش و میکنم

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان

فکر کردم فقط منم که خسته شدم 💔🥺

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای دارم جون میدم دقیقا😐

فردا ۱۶ درس مطالعات دارم تو تعطیلات اصلا نتونستم بخونم تا الان ۲ درس خوندم و دارم میمیرم💔🥺

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸
2790
2778
2791
2779
2792