2777
2789
عنوان

افسردگی

157 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها. من عضو جدید نی نی سایت هستم. میخواستم باهاتون یه کم دردودل کنم. 29 سالمه و مجردم. بچه درس خون بودم، هم مدرسه و هم دانشگاه. ولی کلا آدم استرسی ای بودم همیشه. مشکلات خانوادگی زیادی داشتیم و داریم. الانم چند ساله که هیچ کار مفیدی نکردم. خیلی اعتماد به نفسم پایینه. افسردگی هم دارم. با پدر و مادرم مشکل دارم. دلم میخواد ازشون فاصله بگیرم ولی نمیشه. کسی تجربه مشابه داشته؟ 

بله ، برادر من افسردگی شدید داشتند، الان بهتره

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من افسردگی و اضطراب شدید دارم و باهاش دارم با زجر زندگی میکنم

دارو میخورین؟ من فلوکستین میخورم. قبلا سیتالوپرام میخوردم. پارسال پاییز کم کم قطعش کردم و واکسن سینوفارم زدم. بعدش جوری اضطراب گرفته بودم و تپش قلب داشتم که دست چپم بی حس میشد. هیچی از گلوم پایین نمیرفت. شبا تا صبح بیدار بودم. افکار وسواسی داشتم. اصلا یه وضی 😬. البته دو سه هفته اینطوری بودم. ولی کلا اضطراب دارم. 

اضطراب چی داری.من از اتفاق بد میترسم

والا همه چی. ولی بیشتر ترس از آینده م هست. الان یه برادر مجرد دارم. بهش میگم تو ازدواج کنی من چیکار کنم؟ باز با اون یه ذره رابطه ام خوبه. با پدر و مادرم خیلی مشکل دارم. قشنگ انرژیمو میخورن. من باهوش بودم. زرنگ بودم. ولی الان افتادم توی یه باتلاقی که هر روز بی انگیزه تر میشم. اضطرابمون هم ژنتیکیه

خب یه کم اینجا بگین الان 

خب شما دوتا مساله رو گفتید 

یکی استرسی هستین که درمانش جداگونس 

مساله دوم که از کمبود اعتماد ب نفس و حس بی ارزش بودنه 

خب این خیلی چیز مهمیه و مشکل خیلی از ادماس،مخصوصا برا خانما که خیلی به خودشون فکر میکنن و تا حدی هم اهل مقایسه هستن 

اول لازمه ما خودمونو بشناسیم که نقاط ضعف و قوتمون چیه(چجوریش خب کلی توضیح داره اینجا نمیگنجه) 

دوم بدونیم هدف از خلقتمون چی بوده و ارزش های واقعی زندگی چه چیزایی هستن،زیبایی؟ تحصیلات؟ پول؟ جایگاه اجتماعی؟ یا چی؟(وقتی ارزش واقعی رو ندونیم ممکنه با اینکه اون ارزش رو داریم اما خودمونو بی ارزش بدونیم) 

سوم که بدونیم ارزش رو میشه خلق کرد ایجاد کرد،اعتماد ب نفس رو میشه ایجاد کرد پس باید آموزش ببینیم که چطوری اعتماد ب نفس و عزت نفس خودمون رو بالا ببریم

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
خب شما دوتا مساله رو گفتید  یکی استرسی هستین که درمانش جداگونس  مساله دوم که از کمبود اع ...

مشکل اعتماد به نفسم صددرصد به رفتارای پدر و مادرم برمیگرده. الان همه مسائل زندگیم رو نمی تونم توی یه متن کوتاه توضیح بدم. ولی در این حد بگم که سال هاست از پدرم متنفرم. و کلا رابطه م رو باهاش تموم شده میدونم. با مامانم ولی زیاد بحث میکنم. کلا خیلی عصبیم میکرد از بچگی. و اینکه مقایسه کردن هم اون بیشتر انجام میده. هم با دخترای فامیل که شرایط زندگیشون خیلی با من فرق داشته، هم با همین برادر مجردم، چون اون مشغول کار و دکترا گرفتنه و البته پسره! کلا رفتارش با اون فرق داره. بهش احترام میذاره. قربون صدقه ش میره. به من هر چی از دهنش درمیاد میگه

مشکل اعتماد به نفسم صددرصد به رفتارای پدر و مادرم برمیگرده. الان همه مسائل زندگیم رو نمی تونم توی یه ...

اره میفهمم حرفاتو اما خبر خوب اینه ک میشه شرایط رو عوض کرد 

هر ادمی با ادمای دیگه فرق میکنه،یکی تیر انداز خوبیه،یکی دونده خوبیه،یکی راننده یکی بازیگر یکی فوتبالیست یکی دکتر یکی نویسنده و... لزومی نداره من مثل برادرم یا دختر عمم یا خالم باشم

مقایسه کار ادمای ببخشید احمقه هیچی از انسان و جهان هستی نمیدونه، خدا به خودش مینازه از خلقت آدم انقد ما ارزشمندیم فقط مونده که ارزش های خودمونو پیدا کنیم و بشناسیم

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
اره میفهمم حرفاتو اما خبر خوب اینه ک میشه شرایط رو عوض کرد  هر ادمی با ادمای دیگه فرق میکنه،یک ...

خب حالا من تا یه حدی روی خودم شناخت پیدا کردم. ولی چطوری انگیزه برای شروع یه کار پیدا کنم؟ چطوری با پدر و مادرم کنار بیام؟ من هر موقع هر کار کوچیکی هم که میخوام انجام بدم مامانم سعی میکنه جلومو بگیره

خب حالا من تا یه حدی روی خودم شناخت پیدا کردم. ولی چطوری انگیزه برای شروع یه کار پیدا کنم؟ چطوری با ...

مادر منم دقیقا اینجوریه،اما من شرایطم خیلی فرق میکنه هر کاری بخوام بکنم تحت هر شرایطی میکنم و هیچکسی نمیتونه مانعم بشه 

تو نمیدونم تا حدی برات مقدوره 

اما اما شما باید اول خودتو خوب بشناسی توانایی هات و علاقت رو، بعد اون زمینه رو دنبال کنی و تقویتش کنی اونموقعس که حرف بقیه دیگه روت اثر نمیزاره به شک نمیندازتت 

شما وقتی خودت بفهمی اون چیزی ک توی دستته طلاعه کل مردمم بگن نیس برات مهم نیس و شک نمیکنی

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
مادر منم دقیقا اینجوریه،اما من شرایطم خیلی فرق میکنه هر کاری بخوام بکنم تحت هر شرایطی میکنم و هیچکسی ...

بله درست میگین. من وقتی کاری رو بخوام انجام بدم، گاهی مشکل کمبود اعتماد به نفس و اضطرابم برام مانع میشه. اونوقت مامانم به جای حمایت و اعتماد به نفس دادن گند میزنه به اعصابم /: