2777
2789
عنوان

امتحان انشا

3524 بازدید | 25 پست

بچه ها من انشا نویسیم ضعیف بوده از اول نهمم نمیدونم الان چیکار کنم فردا داریم بنظرتون کتاب و بخونم متوجه میشم؟ آخه میخوام بیست بگیرم راستش تا اینجا ۳ تا ۱۸ دارم بقیهد۲۰ افسردگی گرفتم باورکنید میترسم رشته ای که میرم معدلم و قبول نکنن و الان اگه بقیه درسارو حتما ۲۰ بشم معدلم ۱۹ و ۵۰ میشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووو چقدر سخت میگیری دختر معلومه که قبول میکنن 

فک کنم با هیجدهم قبول کنن 

انشا رو کسی نمره کم نمیده 

فقط سعی کن انشا های دیگه رو تو اینترنت بخونی تا خلاقیتت بزنه بالا😅

واقعا خیلی تاثیر داره قوه تخیلت خوب میشه راحت مینویسی میتونی داستان کوتاه بنویسی

وای امروز من ریاضیو افتادم هیچی ننوشتم تازه تجربی هم میخام

من یه نیم نمره و یه ۲۵ صدم ننوشتم بعد یه سوال و خواستم درستش کنم مراقب برگم و گرفت بارم زیاد بود تروخدا دعا کن معلم قبول کنه 

منم عاشق تجربی ام ولی درسامون زیادن 

اووو چقدر سخت میگیری دختر معلومه که قبول میکنن  فک کنم با هیجدهم قبول کنن  انشا رو کسی ن ...

من تجربی میخوام ریاضی امروز و یا ۱۹ میشم اگ ی سوال و ازم قبول کنه اگ نه ۱۸ شاید خیلییییی بد میشه

مرسی عزیزم 

رشته به معدل نیست به دروس تخصصی مربوط به اون رشتس ما شاگرد سوممون تجربی مثلا نیاورد 

میخوام معدلم بالا بشه 

من ریاضی مو ۱۹ میگیرم احتمال خیلی زیاد اگ علوم ۲۰ بشم تجربی قبولم میکنن؟ ترم اول جفتشونو ۲۰ شدم

میخوام معدلم بالا بشه  من ریاضی مو ۱۹ میگیرم احتمال خیلی زیاد اگ علوم ۲۰ بشم تجربی قبولم میکنن ...

ارررهه بابا   البته 10 نمره هم معلم میده اونم خیلی موثره فرم میدن خانوادت یه 10 نمره میدنو مجموعش ولی نمرهات بالاس راحت میاری حرص نخور  

دانشجوی پزشکی🌿💕