2777
2789
کله پاچه😶

من عاشق سینه چاکشم

ولی خدایی الان؟ این فصل؟ 

وقتی خوردی یه شلنگ از شیر بکش تو دهنت

میمیری از تشنگی که😑

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من عاشق سینه چاکشم ولی خدایی الان؟ این فصل؟  وقتی خوردی یه شلنگ از شیر بکش تو دهنت میمیری از ...

دیگه یه کله و پاچه گیرمون اومد میذاشتیم یخچال دیگه تا درست کنم طول میکشید 😅ولی خیلی چسبید

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

زرشک پلو مرغ گذاشتم.به پسرم ساعت ۸بود گشنش بود دادم خودمم خوردم.اما شوهرم گفت که دیر میاد واسه اون دیگه نگه نداشتیم چون شام میخوره احتمالا😂

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وااایییی  خدا من مردم نوش جان

خواهش میکنم عزیزم 🥰🥰 خودم دوست دارم آشپزی را

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.
دیگه یه کله و پاچه گیرمون اومد میذاشتیم یخچال دیگه تا درست کنم طول میکشید 😅ولی خیلی چسبید

نوش جونت

من اگر پولم برسه پاییز تا شب عید دو سه دست میگیرم یا برامون میارن🤗

چند وعده میکنم چون فقط منو شوهرم میخوریم پسرامم یکم گوشتشو میخورن ولی دخترم لب نمیزنه😬

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤