تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵
دقیقااا😐من فک میکنم اصن این شخصیت واقعیت نداره کلا تخیله
جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
اتفاقا اینا خیلی باهوشن قشنگ لم فالوورو پیدا کردن چهرشونم ک مشخص نمیکنن فردا میلیونی میشن تبلیغاتی میگیرن بیا و ببین
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم
*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید* نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊 پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚 بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟! وای از آن روز که کینه حکم رانی کند! هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد زندگی عادی جریان پیدا میکند... **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)** اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴 یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد...