2777
2789
عنوان

سوسک ریز اشپزخانه و کابینت

1428 بازدید | 19 پست

توروخدااا به دادم برسین😭😭 من از سوسک عین چییی میترسم دست خودم نیست هم میترسم هم چندشم‌ میشه  اومدیم خونه جدید زیر سینک سوسکای کوچیک هست تازه روی سینکم میان😭 خدایاا منو نجات بده  اسپری کامن و پودرم  ریختیم لامصبااا نمیمیرن  چیکار کنیم🥲😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوسک رو بمبم بزنی بازم میاد خودتو خسته نکن گلم‌....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

وااای چه غلطی کنم😱😱

دور از جون ...

باید خونه رو قبل گرفتن بازدید میزدید عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آپشن بالم دارن؟ یجوری که بهت حمله کنن پرواز کنن؟🪲🪲🪳🪳🪳🪳🦗🦗🦗ما یه مدت سوسکای خونمون حمله میکرد ...

وااای نههه اونجوری که باشن من کارم به بیمارستان میکشه😱😱😱

اگر کابینت فلز هست سینگ رو بردارید 

یه چوبی داره کناره هاش اون جا معمولا تخم میزارن

بردارید ببرید تو یه محیط دیگه سمپاشی کاملش کنید وچوبهاشو جدا کنید سم بزنید 

من دوتا خونه رفتم سوسک داشت اینطوری ریشه کنشون کردیم 

ام‌دی‌افه

پس باید از زیرش سمپاشی کنید دور سینک رو

سوسک یا از چاه و فاضلاب قدیمیه یا از کثیفی محیط 

سخته ولی میشه ریشه کن کرد 

تخماشون روپیدا کنید و نابود کنید مگرنه فایده نداره 

عزیزم من چندسال پیش حامله بودم خونه مادرم رفتم ماه رمضونم بود

سحر پاشدیم دیدم همه جا سوسکه😬

چندتاشو گرفتم گذاشتم تو قوطی کبریت دادم مادرم برد داروخانه دامپزشکی

دقیقا سم همون سوسک رو داد

تموم وسایلو خالی کردیم ریختیم تو حیاط و سم زدیم

تموم کابینتا سم پاشی شد. حتی تک شعله داشتن زدم و سوسکا از سوراخاش میومدن بیرون

چندساعت موند بعد همه چیو شستیم

الان چندساله دیگه راحت شدن

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اگر کابینت فلز هست سینگ رو بردارید  یه چوبی داره کناره هاش اون جا معمولا تخم میزارن بردارید ب ...

حالا ما لباس شویی مونو چن وقت پیش دادیم درست کنن، مرده میگفت چرا تو لباسشوییتون سوسک بود، فک کنم تو لباسشوییم خونه دارن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مشاور کنکور
حالا ما لباس شویی مونو چن وقت پیش دادیم درست کنن، مرده میگفت چرا تو لباسشوییتون سوسک بود، فک کنم تو ...

دیگه هرجایی که بتونن لونه میکنن

برا من زیر پایه  پاسماوری ها تخم گذاشته بودند ،چون کنار سینک بوده دیگه راه دور نرفته بودن😒