2777
2789
عنوان

شمام این جورین؟؟

280 بازدید | 34 پست

مامانم یه کاری داشت دو ساعت پیش رفت بیرون 

گفت از اون ور میره خونه مامان بزرگم 

منم برم 

ولی نرفتم 🤐

حوصله بیرون رفتنم ندارمممم😑

برم چیکار کنم آخه؟😐

خاله اینام هم حتما میان ولی 

حوصله حرف زدن ندارم 🤧👩‍🦯

مامانم هنوز زنگ نزده چرا نیومدی 😬

ولی میزنهههههه

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره.. الان خالم اینا خونمونن نرفتم چون حال ندارم🙂

خوشحالم تنها نیسم😐🤣👍

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻متاهل🩵

من خسته شدم میخواستم همین امسال تهران قبول شم برم پیش عشقم دیگه خوش باشیم باهم .ولی باید پشت کنکو بمونم غصم گرفته چه جوری یه سال دیگه اینجارو تحمل کنم😭خسته شدم حتی اجازه ندارم تا سر کوچه برم 🥲میخواستم بعد کنکورم بینیمو عمل کنم با ارتودنسی که پول نداریم .خدایا:/ولی من برعکس تو همش دوست دارم برم بیرون وتوجمع.تخه خسته شدم از تنهایی

منم همینم 

والا بری چیکار کنی آدم آخه😐🤝

منم اینجوری بودم الان افتادم توی غربت آرزوی دیدن یه دوست و آشنا داره پیرم میکنه فک میکنم بخاطر ناشکری هایی هست که اونموقع میکردم همش میگفتم اه چیه همش جمع میشن دور هم یا همش مهمون داریم الان شده بعضی وقتا سالی یکبارم مهمون در خونمو نمیزنه 

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
والا بری چیکار کنی آدم آخه😐🤝

دقیقا حتی از مسافرتم‌بدم میاد 😁

نشستم رو تخمام  تا جوجه شن جام خوبه😂

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
من خسته شدم میخواستم همین امسال تهران قبول شم برم پیش عشقم دیگه خوش باشیم باهم .ولی باید پشت کنکو بم ...

چرا امسال اولین سالته؟

میخام برم تو جمع ادمای جدید نه جمع های خانوادگی 

برا همین ترجیح میدم خونه بمونم🙁

منم اینجوری بودم الان افتادم توی غربت آرزوی دیدن یه دوست و آشنا داره پیرم میکنه فک میکنم بخاطر ناشکر ...

آخی اینم بده🥺😢

من گوشه گیرم مث خودت 🙁

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
من گوشه گیرم مث خودت 🙁

من کلا ۲۴ساعته تو اتاقم فق برا غذا میام بیرون 😐🙄

من کلا ۲۴ساعته تو اتاقم فق برا غذا میام بیرون 😐🙄

من کلا واس غذا هم نمیام بیرون 😂

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
من کلا واس غذا هم نمیام بیرون 😂

وای خواهر می پوسی تو اون اتاق که همش😐🤣🤣