2777
2789
عنوان

شوهر بی خیال

338 بازدید | 8 پست

دندونای پسر چهار سال و نیمم خرابه اصن عین خیالش نیست من باید پول دکترو جور کنم دکتر پیدا کنم فقط اقا با کلی ناز و ادا همراهیمون میکنن و غر میزنن و هی فقط میگه چکار کردی چی شد! هر جا هم میریم دندونپزشکی پسرم همکاری نمیکنه بیهوشی هم هزینش زیاده. خیلی ناراحت و مستاصلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه مردا همینن..حساس ترین مردها هم رو یه سری چیزا بیخیالن و حرص میدن..

بچه های منم دندونای خوبی ندارن.. تو شیردهی خراب میشن و پیر میشم تا عوض کنن.. من حوصله بیهوشی و.. ندارم .. همون جوری با مسواک و.. سعی میکنم نزارم بدتر شه تا عوض کنن..

همه مردا همینن..حساس ترین مردها هم رو یه سری چیزا بیخیالن و حرص میدن.. بچه های منم دندونای خوبی ندا ...

دلم میخواد منم بی خیال بشم دیگه خسته شدم از حرص خوردن 

دلم میخواد منم بی خیال بشم دیگه خسته شدم از حرص خوردن 

خودتو بیخود پیر نکن.. بچه ها بزرگ میشن ازدواج میکنن میرن ماهی یه بارم نمیان بهمون سر بزنن برمیگردیم و پشت سرمون رو نگاه می‌کنیم می‌بینیم چقدر بیخود برای هر چیز کوچیک و بزرگی حرص خوردیم.. مثل مادرهای خودمون که نیم نمره کم می‌آوردیم و ممتاز نمی‌شدیم چقدر ناراحت میشدن و خودشون رو سرزنش میکردن که کاش بیشتر تکرار و تمرین میکردن.. سالها برای درسهامون.. برای تمیزی و اتو بودن لباسهامون برای خوراکی های مدرسه برای اینکه یه دقیقه دیر نرسیم برای هر چیز چرتی چقدر حرص میخوردن و ما چیکار کردیم براشون.. هیچ.. شوهر کردیم و رفتیم و دقیقا همون حساسیت .های بی مورد مادرامون رو ما هم داریم..

بی خیال..

سعی کن قبل خواب نزاری چیز شیرین بخورن.. مسواک بزنی براشون.. کمی که بزرگتر شد دهان شویه بده بزنه و آب نمک بده تو دهنش بچرخونید و تف کنه که لثه هاش عفونت نکنه ..برای قلبش ضرر داره.. یه کم که عقلش برسه میتونی ببری دندون پزشکی..

هر وقت تو زندگی خلقت از چیزهای بیهوده تنگ شد.. یاد مادرت بیوفت و برو بهش سر بزن که اون بیچاره ها زمان ما با امکانات کمتر حرص بیشتری برای هر چیزی خوردن..