2777
2789
عنوان

حس ششممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 160 پست
یکم مغرور و خجالتی  حرفاتو میگی و عذاب وجدان میگیری ولی بازم دنبال قانع کردن خودتی ک حرفت اشتب ...

اره😐💔

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

من این هفته با شوهرم آشتی میکنم؟

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی مهربون و وابسته ای  قهر نمیتونی بکنی با کسی  خیلی حس عذاب وجدانت سرکوبت میکنه

🥺🥺 خب درمورد عشقم میگی؟!🥺💔 هرچی حست میگه بگو ؟ به نظرت باکس دیگس؟ دلش تنگ میشه یعنی؟🥺🥺🥺 ممکنه بهم برگردیم؟🥺🥺

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ووییییی همشششششش درست بوددد🥺🥺❤️❤️ تولو‌خدا بگووو به نظرت هنو بهم فکر میکنه؟ دلش تنگ میشه؟ باکس ...

حس میکنم داره خیلی مغرور بازی در میاره، نه با کسی نیست ولی ممکنه دختری بهش گیر بده یا نخ بده بهش

فعلا کسی تو ذهنش نیست، حس میکنم اوایل دوست داشته تو بری جلو حرف بزنی باهاش بعدش نظرش عوض شده😶

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
حس میکنم داره خیلی مغرور بازی در میاره، نه با کسی نیست ولی ممکنه دختری بهش گیر بده یا نخ بده بهش فع ...

🥺🥺🥺🥺خیلییییی دلم براش تنگ شده🥺🥺🥺🥺 یکسال و سه ماه گذشته 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭‌

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
حس میکنم داره خیلی مغرور بازی در میاره، نه با کسی نیست ولی ممکنه دختری بهش گیر بده یا نخ بده بهش فع ...

میشه بگی اونی ک دوسش دارم حسش بم چیه

و اینک من مهر ماه اون مدرسه ای امسال هستم بازم هستم؟

🥺🥺🥺🥺خیلییییی دلم براش تنگ شده🥺🥺🥺🥺 یکسال و سه ماه گذشته 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 😭😭😭😭 ...

وای اخیی 🥺🥺🥺🥺☹☹😶💔

ناراحت نباش عزیزم. ب نظرم ولش کن قسمت نبوده حتما حکمتی داشته، انشالا از این ب بعد خبرای خوش بشنوی😍💞

ماه تولدم ؟ به عشقم می رسم؟

اسفند؟

احتمالش زیاده

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨