2777
2789
عنوان

حس ششممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 160 پست
دقیقااا همشششش درست بود ارهه از یطرف باهام شوخه از یطرف بی محلی میکنه! چی راجبم‌فکر‌میکنه؟؟؟ ...

فکر میکنه  بهش پا نمیدی و اینا😶بعد همش این اواخر بهت فک کردع یا جلک چشش بودی یا تو ذهنش

ب نظرم زیاد شخصیتشو بزرگ کردی جوریه ک همش انگار ب اون فک میکنی باید یکم سعی کنی ب اون فک نکنی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
فکر میکنه  بهش پا نمیدی و اینا😶بعد همش این اواخر بهت فک کردع یا جلک چشش بودی یا تو ذهنش ب نظر ...

چرا بهش فکر‌نکنم؟؟

راهنماییم‌کن لطفاااا چکار‌کنم؟؟؟

یه دختر28 ساله شیطون😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر میکنه  بهش پا نمیدی و اینا😶بعد همش این اواخر بهت فک کردع یا جلک چشش بودی یا تو ذهنش ب نظر ...

نمیدونی چقدر ذوق کردم جوابمو دادی فکر کردم دیگه جواب نمیدی😅😂

یه دختر28 ساله شیطون😊
چرا بهش فکر‌نکنم؟؟ راهنماییم‌کن لطفاااا چکار‌کنم؟؟؟

چون زیادی درگیرش شدی، ممکنه بعدا همش ملکه ذهنت شه🙂

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
نمیدونی چقدر ذوق کردم جوابمو دادی فکر کردم دیگه جواب نمیدی😅😂

عزیزم❤

سعی میکنم بهش فکر نکنم خودشو‌نمیدونم درگیرم هست یا نه

ن به اندازه تو ولی  هر از گاهی بت فک میکنع

ب نظرم ب عنوان ی دختر میگم کم محلی کنی بهتره جذب میشن

ن به اندازه تو ولی  هر از گاهی بت فک میکنع ب نظرم ب عنوان ی دختر میگم کم محلی کنی بهتره جذب می ...

ببخش یه سوال دیگه اخرین سوالمه

به نظرت چرا این هفته خانوادش اومدن خونه مادربزرگم که من اونجا بودم ولی خودش نیومد؟

چرا بعضی وقتا شوخی میکنه بعضی وقتا فقط باخانوادم و بقیه شوخی میکنه؟

چکار کنم عاشقم بشه؟

یه دختر28 ساله شیطون😊
یکم مغرور و خجالتی  حرفاتو میگی و عذاب وجدان میگیری ولی بازم دنبال قانع کردن خودتی ک حرفت اشتب ...

میشه ماه تولدم یا خصوصیاتم رو حدس بزنی

بعد شغل آینده ام و اسم یا حروف توی اسم همسر آینده‌ام رو حدس بزن لطفا 💚😘

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕