2777
2789
عنوان

سقط باید کنم 😢

1943 بازدید | 57 پست

سلام دوستان 

باردار بودم اما متاسفانه قلب بچه تشکیل نشده 

دوبار سونوگرافی دادم و امروز گفتن باید سقط کنم

تقریبا 8 هفته بودم 

الان هر بیمارستانی ک میرم فقط میگن باید کورتاژ کنی و قرص نمیدن

هزینه ی کورتاژ هم خیلی برام سنگینه

تورو خدا اگه کسی راهی داره تو خونه بتونم سقط کنم ممنون میشم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای امان از این دکتر های بی سواد..

عزیزم فرصت هست هنوز

قلبش تشکیل نشه احتمال زیاد خودش سقط میشه

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..

متاسفم برای قلب کوچولویی که دیگه نزد 😔🌹 

سخته آخه هرچقدرهم با برنامه و مرحله ای بری جلو بازم بقایا خواهی داشت، جواب سونوها رو ببر پیش متخصص برات قرص مینویسه و بهت راهکار میده . داروهاتم با تجویز پزشک و با قیمت خوب میتونی تهییه کنی، الان بازار آزاد همون قرص ها بالای ۱۵۰۰ هست ... با مواد گیاهی هم غیرممکنه پس عاقلانه رفتارکن بانو ، اگه اگه اگه دلت میخواد دوباره باردارشی

خدا هست.

برو بیمارستان دولتی 

اما قبلش زعفرون بخور جعفری ابش بگیر بخور احتمالا خودش یقط میشه اگر سقط نشد برو کوتاژ من ۴سال پیش با قرص سقط نشد برام کوتاز کردن ۱۰۰تومن دادن

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن