2777
2789
عنوان

کاشت ابرو

418 بازدید | 12 پست

لطفا هر کس تجربه داره بگه من کلینیک هلیا وقت گرفتم بعد دیدم ازش بد میگن الان کلی استرس دارم ۲ تومنم بیعانه زدم البته چند نفرم خوب گفتن

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

خدای چرا 

من هیچی ابرو نداشتم همش دنبال تاتو و هاشور و فیبروز این چیزا بودم یه روغن از عطاری گرفتم 6ماه زدم ابروه در اورم یه عالمه اما اینم بگم چون دیدم دوستم کاشت از پشت سرش مو برای ابرو برداشتن حتی دوسال بعد هم اون قسمت مو در نیاورد مجبور شد اون قسمت رو کرتون زد موهای سرش به شده شروع کرد ریختن و....

خدای چرا  من هیچی ابرو نداشتم همش دنبال تاتو و هاشور و فیبروز این چیزا بودم یه روغن از عطاری گ ...

چی زدی گلم من تتوزدم ازبی ابرویی اگه نتیجه میده بگوبزنم دیگه نرم ترمیم

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدای چرا  من هیچی ابرو نداشتم همش دنبال تاتو و هاشور و فیبروز این چیزا بودم یه روغن از عطاری گ ...

من تتو زدم کلی موهاش ریخته و پیاز ش سوخته با این چیزا در نمیاد خیلیا راضی بودن و گفتن کم از موهاشون برداشتن من فقط میخام بدونم کلینیک هلیا چطوره

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
مرسی قیمتش چنده طرفای مافک نکنم اصلش گیربیاد

همه عطاری ها دارن من اخرین بار 70گرفتم  زمان بر هست تاثیر بزاره اما ارزش داره البته کاشت ابرو هم تازه بعد یک سال فرم میگیره 

وا

مگه چقدر از موهای دوستت برداشتن

خودت یه لحظه فک کن ابرو چقدر مو لازم داره

قطعا برا کل ابروش نبوده ، یه مقدار هم خود ابرو مو داشته

بعدشم مو رو از انتهایی ترین قسمت پشت سر برمیدارن که رشد کردن یا نکردنش اصلا به چشم نمیاد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه که فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻