2777
2789
میشم ۱۸ پسرا اکثرا تا ۲۷ سالگی عقایدشون تغییر میکنه و الآن ب فکر رابطه ان

آها منم میرم تو ۱۵ ۴ روز دیگه 

آره دقیقا 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلیا دارن این کارا رو میکنن خیلیم خوشحالو خوشبختن😕🥲

مگه تو اخرشون دیدی ؟ یا میدونی تو لحظه هامون چی میگذره؟ به نظرت بحث ها دعواشون به تو‌‌ میگن؟ 

وقتی به بلوغ فکری برسه رابطه بر اساس چارچوب اونم برا همیشگی خوبه . اینکه های عوض کنی اینو ول کنی اونو بچسبیو اینا مخصوصا طرفت یا خودت به بلوغ فکری نرسیده باشی  با کلی ضربه جدا میشی 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
عزیزم پیشاپیش مبارکه گلی ب سلامتی  ب هرچی میخوای برسی

مرسی عزیزم 

این سالی که گذروندم همه چیز مختلف پیش اومد امیدوار ۴ روز دیگه همه چیز ثابت خوب پیش بره 

خوشا به حال دختر پانزده سال ای که درگیر شد شکسته شد تهمت خورد قلبش در میان چشمای دیگری دزدیده شد اما همچنان برای خودش باقی ماند ...
میعنی آدم با ارزش اونیه که هر درخواست دوسی ای رو قبول نمیکنه و کم پیداست 

هر کس ارزش براش یه تعریفی داره ولی به نظر من نباید هر آدمی رو قبول کنه به نظر من فقط تو دنیا یکی دو نفر هستن که قشنگ مکمل توعن اونو پیدا کن به جا اینکه آدما مختلف رو امتحان کنی بهتره . کسیم عاشقت باشه همه سختی ها رو به جون میخوره اصلا ازت درخواست بدی نداره موقعیتش پیش بیاد ببینه تو هم میخپایش  دست مامانش میگیره میاد خواستگاریت. غصه نخور همه بد نیسن

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌