2777
2789
عنوان

بیبی چک

90 بازدید | 8 پست

بچه ها پنج روز عقب انداختم، بیبی زدم الان منفی شد ولی قبلش ادرار کرده بودن، الان ادرارم خیلی کم بود دو قطره شا زدم فوری منفی شد، بنظرتون مطمنه؟ یا باید میزاشتم ادرارم بیشتر باشه؟

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
فرقي نميکنه زياد بريزي يا کم اون وقتي منفي شده يني منفيه ديگه

اخه یرب قبلش رفته بودم دسشویی نمیدونستم شوهرم بیبی میاره بعد ک اورد خاستم بزارم بعد بزنم ولی حول بود گف الان بزن، گفتم شاید بغلظت نرسیده بوده ادرارم ک منفی شده، اخه علائم بارداری دارم انگار   

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نميدونم چيزي تا حالا براي غلظتش نشنيدم منم الان 3روزه عقب انداختم ولي من پريوديام هميشه نامنظم بوده ...

من منظم بوده همیشه سی روزه هستم، خیلی متعجبم الان، اخه فکر میکردم مثبت شه

خب دوباره بيبي بزن گاهي اوقات ميشه که اشتباه پيش بياد ايشالله هستي عزيزم

ندارم، یکی خریده بود شوهرم، این ماه اقدام بودم ولی شوهرم بعدش پشیمون شده بود، الان خوشحاله   ولی من ناراحت  

ندارم، یکی خریده بود شوهرم، این ماه اقدام بودم ولی شوهرم بعدش پشیمون شده بود، الان خوشحاله   &n ...

عزیزم اشکالی نداره ناراحت نباش ایشالله که هستی خودت رفتی بیرون بخر چک کن سوپرایز بشه😂😂

عزیزم اشکالی نداره ناراحت نباش ایشالله که هستی خودت رفتی بیرون بخر چک کن سوپرایز بشه😂😂

باشه، ممنون