2777
2789
عنوان

ماهی عید

152 بازدید | 9 پست

ماهی های من هنوز زنده بودن

دوتا بودن یکیشون چند روز پیش مرد

اینیکی از اون موقع یه گوشه ی ظرف نشسته ظرف تکون نخوره اصلا تکون نمیخوره:|

داره میمیره؟

نمیدونم چرا تا الان زنده موندن😶

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

ماام تا چن وقت پیش زنده بودن گذاشتیمشون بیرون یه هوایی بخورن کلاغ نوش جانشون کرد  

حالم اونجوریه که اخوان ثالث میگه: خواهم که به خلوت کده ای از همه دور، من باشم و من باشم و من باشم و منــــــ💔

منم دوتا داشتم یکیشون هفته پیش مرد.اون یکی یه گوشه وایمیسه انگار افسرده شده میخوام ببرم بندازم تو استخر پارک

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماام تا چن وقت پیش زنده بودن گذاشتیمشون بیرون یه هوایی بخورن کلاغ نوش جانشون کرد    

😂😂😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
منم دوتا داشتم یکیشون هفته پیش مرد.اون یکی یه گوشه وایمیسه انگار افسرده شده میخوام ببرم بندازم تو اس ...

آره اینم در فراغ یارشه😶

برا منم دوساله زنده ان

واااو

غذا میدی بهشون؟