2777
2789
عنوان

ارزو داری ...

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 25 پست
این دنیا کلی کنسرت باخواننده های خوب به من بدهکاره

مثلا چه خواننده هایی ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چقد بی احساس 😐

اینقدر چیزای بهتر و دیگه ای واسه آرزو کردن هست که اصلا  مهم نیستن اونا

آنجا که تو نفس میکشی کمی   آن طرف‌تر زیر همین آسمان من از عشقت نفسم بند آمده است و نمی‌دانی!!    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یوتیوبرا رو خیلی دوست دارم

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
اینقدر چیزای بهتر و دیگه ای واسه آرزو کردن هست که اصلا  مهم نیستن اونا

بله هر کس خوب یک عقیده ای داره 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
من یوتیوبرا رو خیلی دوست دارم

اکیپ ارسلان و دیانا رو هم دوست داری ؟ 

اکیپ ارسلان و دیانا رو هم دوست داری ؟ 

نه اونارو ندیدم

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
توی امام زمان شک دارم که واقعا ببینیمشون 😐

دیدن ایشون واقعا همت و تقوای بالا میخواد که ما نداریم متاسفانه 😔

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
نه اونارو ندیدم

ببین خیلی قشنگ کلیپ درست میکنن 

دیدن ایشون واقعا همت و تقوای بالا میخواد که ما نداریم متاسفانه 😔

روزی خودشون ظهور میکنن 

روزی که به صلاح باشه 🙂

روزی خودشون ظهور میکنن  روزی که به صلاح باشه 🙂

انشاءالله 🌸

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
تیلور سوییفت  کیلین مورفی  یاس مهراد هیدن حصین و صادق هالزی  بهرام نورایی سیجل ...

فقط حضرت آقا (آیت الله خامنه ای) 

و بابک جهانبخش

هیچ ربطی به هم ندارن .اما عاشق دوتاشونم 😂😂🤦