2777
2789
عنوان

میگه باید بنویسی !🙁

328 بازدید | 23 پست

من مستقل زندگی میکنم ولی محصلم شرایط کار هم ندارم که درآمد داشته باشم ، دستم توجیب خودم نیست 

مامانم شاغله ولی کارتش دست شوهرش ) ناپدریم) هست بعد بعضی مواقع شوهرش یه مبلغی میزنه به کارتم برای مخارجم خورد و خوراک و چیزای مورد نیاز بگیرم .

بعد میگه حتما باید تو یه کاغذ. بنویسی که این پولی که بهت دادم رو خرج چه چیزایی کردی چیا خریدی و قیمتاشون چقدر شدن میگه هرچی خریدی باید بنویسی من باید بدونم دخترم پولایی که بهش میدم خرج چی می‌کنه😬

😐😐😐😐

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میخوان ی وقت ب راه بد کشیده نشی 

پولتو خرج اتینا نکنی

املاشو درست نوشتم؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای خودت پول نمیده بهت؟ چرا به مامانت نمیگی کارتشو پیش خودش نگه داره

چه خبر از امبر هرد😂😂

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
بابای خودت پول نمیده بهت؟ چرا به مامانت نمیگی کارتشو پیش خودش نگه داره

نه عزیزم من پدرم نیستش اصلا . مامانم کارتشم که پیش خودش نگه داره آنقدر شوهرش براش عزیزه هرچی بخواد بهم بده از شوهرش میپرسه ، تازه شوهرش میگه تو حتی اگر پول بهت کسی دیگه هم بده بازم من باید بدونم خرج چی کردی 

عجب 

مجبور نیستی راستشو بنویسی 

اگه در جهت خیرخواهی برات باشه که باز یکم مشکل داره 

اما غیر از این که دیگه کلااااا اوج مشکله 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
نه عزیزم من پدرم نیستش اصلا . مامانم کارتشم که پیش خودش نگه داره آنقدر شوهرش براش عزیزه هرچی بخواد ب ...

چه بد 

کسی دیگه رو نداری

مامان بزرگی پدر بزرگی چیزی

ناپدری که اسمش روشه پدر نمیشه برا ادم توقعی ازش نیست اما ببخش خیلی از مادرت بدم اومد

{ خانم هستم }
چه بد  کسی دیگه رو نداری مامان بزرگی پدر بزرگی چیزی ناپدری که اسمش روشه پدر نمیشه برا ادم تو ...

نه عزیزم کسی قبولم نمیکنه پیشش زندگی کنم ، بعدشم گفته تو چه پول از بیرون بیاری چه هرچی از هرکجا هرکس حتی پدربزرگت یا چمیدونم هر شخص دیگه ای بده باید بدونم کجا خرجش کردی 

نه عزیزم کسی قبولم نمیکنه پیشش زندگی کنم ، بعدشم گفته تو چه پول از بیرون بیاری چه هرچی از هرکجا هرکس ...

خب از کجا میخواد بفهمه کسی بهت پول داده 

تو میتونی پولتو مخفی نگه داری و خرج کنی

خودشم که پول داد رو کاغذ دروغ بنویس

همچین کسی لیاقتش دروغ شنیدنه

الکی لیست بنویس 

{ خانم هستم }
خب از کجا میخواد بفهمه کسی بهت پول داده  تو میتونی پولتو مخفی نگه داری و خرج کنی خودشم که پول ...

عزیز دلم می‌ره پرینت های بانکی منو در میاره جونم آشنای بانکی داره چند وقت پیش پرینت در آورده بود قشنگ می‌فهمه کی به حسابم واریز می‌کنه من به کیا واریز میکنم و چقدر پول تو حسابمه