2821
2789
عنوان

ازدواج سنتی

316 بازدید | 54 پست

بچه ها من یه سوال دارم، وقتی یه خواستگار سنتی میاذ برات و شناختی روش نداری، بعد میگی که اقا زیر نظر خانواده ها رفت و امد باشع تا هم و ببشنر بشناسن‌ . اون وقت دختر پسر  بیزون میرن باهم؟ یا میان خونه برای صحبت؟ من اصلا تو مغزم جا نمیشه چطور با پنج شیش جلسه صحبت کردن میشه تصمیم گرفت؟ اخع خونواده هم که دیگه نمیزاره پنج ماه ارتباط باشع برای شناخت، از طرفی هم نامزد شید بین همه پخش میشه فلانی نامزدکرد...نمیخوام این اتفاق بیفته، راهکاری داربد؟ شما چطوری اقدام میکنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سنتی اشنا شدم و یازده ماه با هم بودیم ،هم بیرون میرفتیم هم تلفن میزدیم هم میومدن خونه

تو این یازده ماه نامزد بودید؟ یا نه کلا بدون اینکه فامیل و خبر کنید فقط بین دو تا خونواده بود؟

من فقط بایه نفر دوهفته درارتباط بودم اینم انقدر خلاقش گه بود که بعد دوهفته رد کردم دیگه بیشتر نشد😂

🤣🤣🤣واقعا خداروشکر کن که فهمیدی. اخلاق واقعا مهمه

تو این یازده ماه نامزد بودید؟ یا نه کلا بدون اینکه فامیل و خبر کنید فقط بین دو تا خونواده بود؟

نامزد نبودیم با اینکه مذهبی هستیم،فقط خودمون دو تا خانواده میدونستیم

چندتایی سنتی قبول کردم دیگه پشت دستمو داغ کردم نکنم محاله قبل ۱ سال به حداقل شناخت برسید، به همه هم ...

اره واقعا زمان مهمه برای همین منم دغدغه ام شده

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز