سلام خوبین من پانزده سالمع و خیلی ابروهام توهم هست و صورتم خیلی موهای زیادی دارع اما خانوادع م اجازه نمیدن بردارم میگن نشانه نجابتع و نباید برداری و صورت رو اصلاح کنی من فقط میخوام کمی اصلاح کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ظاهر چه ربطی به پاکی و نجابت داره یعنی همه ی چارده پونزده ساله هایی ک میکاپ میکنن یا ابرو بر میدارن خرابن؟؟؟؟
آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁 چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
اگه ازم بپرسنمهم ترینچیزی که زندگی بهت یاد داده چیهمیگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..
این چرندیات چیه مال چندقرن پیش اخه چرا اینقدبچه هارو اذیت میکنن ایتطوری تازه بچه بیشتر سمت راه نادرست کشیده میشه فک میکنه ایا چیه اینطور پدرمادرا هیچی نمیتونه درستشون کنه نجابت به موهای صورت نیست این افکارقدیمی وپوسیده اس
نم نم بگو همون اول نگو کلش و بردارم اول سیبیلات بعد صورتت اخرم ابروت البته اگه مدرستون میزاره برای ما ابرو رو اجازه نمیدادن
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چقدر یاد خودم افتادم منم هم سن تو بودم خیلی صورت و ابروهام پر بود، کلا خیلی پشمالو بودم، جرات برداشتن و مرتب کردنو نداشتم. تا اینکه ازدواج کردمو انقدر صورت و ابروهام پر بود که آرایشگرم از حال رفت و فشارش افتاد.
بگو اون مال ۱۰۰ سال پیش بود الان تمیز کردن نشونه نظافته نمیخوام نازک کنم که!الان دیگه مث قدیم نیست نگاه کنن تو صورت دختر از روی موهای پشت لبش بگن چقدر نجیبه میگن ببین اصلا به خودش نمیرسه شلخته اس
اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰