2777
2789
عنوان

سوال

147 بازدید | 16 پست

سلام. اگه دوستتون (پسر) یهو رفتارش فرق کنه چی کار میکنین؟ دوست من چند روزه یه کم فرق کرده. لحن و صحبتش کمی سرد شده. یه طوری شده. زنگ و پیام که می زنه انگار مثل همیشه نیست. 

یا  قبلا همش نتش روشن بود. الان مثلا از صبح تا حالا خاموشه. تا حالا پیش اومده براتون؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شايد فكرش درگيره چندروز صبر كن ازش سوال نپرس يكم فاصله بگير بهش فضا بده بعد چندروز ازش سوال كن بعد بهش بگو خوشحال ميشم اگر بتونم بهت كمكى كنم دوست دارى بگو ولى بهترين كار فاصله گرفتن و مشغول شدن به زندگى شخصي خودته 

اول میپرسم ببینم مشکل یا درگیری خاصی دارع یانه

پرسیدم چی شده. گفت بی حوصله ام و دلیلشو گفت. ولی بازم دلیل نمیشه آدم اینجور وقتا با اطرافیان و دوستانش رفتارش عوض شه. 

ینی تو خودت برات پیش نمیاد حوصله هیج کسیو نداشته باشی

خب من وقتی هم که حوصله کسی رو ندارم. اقلا حوصله یه نفر رو که دارم. مخصوصا اگه دوستم باشه. 

شايد فكرش درگيره چندروز صبر كن ازش سوال نپرس يكم فاصله بگير بهش فضا بده بعد چندروز ازش سوال كن بعد ب ...

آخه فکر می کنم نکنه فاصله گرفتن کارو بدتر کنه. نکته کات کنه. 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز