2777
2789

ببین ممکنه من روتین خودم که خیلی هم ازش راضی هستمو بگم ولی شاید چیزایی که من استفاده میکنم اصلا به تو نسازه 

تنها راه پیدا کردن یه روتین خوب اینه که خودت محصولات مختلفو بخری و امتحان کنی ببینی چی بهت میسازه چی بهت نمیسازه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرم ویتامین c کرم ویتامین c دور چشم یک ماه در میون مزوتراپی صورت و غبغب

مزوتراپی خوبه؟تاثیرداره؟

روز اول صولت ترسناک نمیشه؟

من بچه کوچیک دارم میترسم برم و بچه هام بترسن،نمیدونم چه شکلی میشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ببین ممکنه من روتین خودم که خیلی هم ازش راضی هستمو بگم ولی شاید چیزایی که من استفاده میکنم اصلا به ت ...

واقعا؟

من به تعریف بعضی ها،تونر تی تری سفارش دادم،هنوز نیومده ولی میترسم تاثیری نداشته باشه

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
مزوتراپی خوبه؟تاثیرداره؟ روز اول صولت ترسناک نمیشه؟ من بچه کوچیک دارم میترسم برم و بچه هام ب ...

مزوتراپی اصلا ژل نیست که صورتو تغییر بده ی جاهایی ویتامین تزریق میکنه

همون لحظه هم کسی ببینتت نمیفهمه اصلا

اره خیلی موثره

من یه ژل شستشو مورینگا سفارش دادم.یه تونر هیدرودرم. یه آبرسان آدرا و مرطوب کننده آدرا. وضد آفتاب لایسل و اسکراب گردوی شون پوستمم چربه درمورد این‌محصولات چیزی میدونین؟منافذ باز دارم وجوش سرسیاه

واقعا؟ من به تعریف بعضی ها،تونر تی تری سفارش دادم،هنوز نیومده ولی میترسم تاثیری نداشته باشه

تونر تی تری بادی شاپ منم داشتم 

توی یک ماهه اول واسم خوب بود ولی بعدش حس میکردم پوستمو یه کم خشک میکنه 

چون تونر خیلی قوی هست نباید موقع استفاده کردن ازش از محصولات قوی دیگه مثل لایه بردار یا شوینده های خیلی قوی استفاده کرد که پوست خشک نشه و اینکه یه بار در روز ازش استفاده بشه بهتره تا روزی دوبار

این تجربه من از استفاده از توتر تی تری بادی شاپ بود ولی یه نفر دیگه ممکنه یه تجربه کاملا متفاوت ازش داشته باشه چون پوست ادما متفاوته

مزوتراپی اصلا ژل نیست که صورتو تغییر بده ی جاهایی ویتامین تزریق میکنه همون لحظه هم کسی ببینتت نمیفه ...

نه منظورم اینه مثلا آمپول بی حسی چیزی نمیزنن که باعث ورم بشه؟

آخه برای کاشت مو،آمپول بی حسی که میزنند کلا سر طرف باد میکنه و قیافه اش عوض میشه

یا مثلا جای سوزن هایی که میزنه قرمز نمیشه که سرخ سرخ شی و بچه بترسه؟

تونر تی تری بادی شاپ منم داشتم  توی یک ماهه اول واسم خوب بود ولی بعدش حس میکردم پوستمو یه کم خ ...

آها خیلی ممنون

برای منافذ باز پوست تاثیر داره؟

نه محصول دیگه ای استفاده نمیکنم،فقط یه ابرسان دارم الان و سرم کلاژن ساز،تونر هم سفارش دادم ولی نیومده

آها خیلی ممنون برای منافذ باز پوست تاثیر داره؟ نه محصول دیگه ای استفاده نمیکنم،فقط یه ابرسان ...

اره منافذ پوست منو بست و چربیش رو هم کنترل کرد ولی بعد از یه مدت به دلایلی که تو پست بالا گفتم تصمیم گرفتم دیگه استفاده نکنم

عالیه ولی ضد افتابو هم حتما استفاده کنید ، ضد افتاب مهمترین بخش مراقبت پوستیه

اره منافذ پوست منو بست و چربیش رو هم کنترل کرد ولی بعد از یه مدت به دلایلی که تو پست بالا گفتم تصمیم ...

ممنونم

باش حتما

ضد آفتاب فاقد چربی باید استفاده کنم؟

چون یه بار ۴ سال پیش دکتر رفته بودم گفت پوستت چرب هست،واس همین فاقد چربی نوشت