2777
2789
عنوان

کدوم لباس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 52 پست
هیچ کدوم. لباس دامن دار گل بهی یا صورتی روشن بوئس. آخه اینا به درد بله برون میخوره خداییش!!!!!؟؟؟

آخه نمیدونم چی بپوشم خواهرام اصلا نمیشه باهاشون حرف زد نظر میپرسم با یه لحنی میگن حالا یه چی میپوشیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین دتارو در نظر داشتم به نظرتون برا بله برون چی بپوشم؟ 

ی چیز یکم مجلسی تر

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!
آخه نمیدونم چی بپوشم خواهرام اصلا نمیشه باهاشون حرف زد نظر میپرسم با یه لحنی میگن حالا یه چی میپوشیا

عزیزم یا یه کت شلوار شیک و رنگ روشن بگیر یا یه لباس دامنی از اینا که کمربند میخوره بخر بلوز هم روش داره خودش.

خیلی شیکه.

عمع ی من بله برون پوشیده بود معرکه بود.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

بچه ها من ز خواهرام نظر میپرسم زورشون میاد جواب بدن بهم نیش خند میزنن همه کسو همه عالم مسخره میکنن ازشون نظر میپرسم من برا بله برون چی بپوشم با یه لحن تمسخری میگن حالا یه چی میپوشیا توروخدا لاقل شما منو راهنمایی کنید چی بپوشم