2777
2789

خرمباد🤪

بام لرستان هست که شبااا محشرهههه وقتی میرم شهرستان حتما باید شبا بریم اونجا اصن آنقدر خوبهههه

قلعه فلک الافلاک

دریاچه به قول لرا کیو🤤😍

دیگه کجا هست خدااا یادم نمیاد

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرمباد🤪 بام لرستان هست که شبااا محشرهههه وقتی میرم شهرستان حتما باید شبا بریم اونجا اصن آنقدر خوبه ...

یعنی از تهران یک راست بریم خرم اباد؟دیگه بروجرد نریم؟ابسار بیشه کجاست؟شنیدم اونجا هم خیلی قشنگه

یعنی از تهران یک راست بریم خرم اباد؟دیگه بروجرد نریم؟ابسار بیشه کجاست؟شنیدم اونجا هم خیلی قشنگه

ما رفتیم بروجرد چغا ونایی فیال گلدشت و چندتای دیگه ام هست تو گوگل هس از تهران تا بروجرد خیلی زیاد۵ ساعت راهه خرم آباد هم جاهای قشنگ داره 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

من اهل خرم آبادم 

ولی اولش بروجرد زندگی میکردم 

بروجرد 

پارک فدک داره .چغا داره.گلدشت داره.فیال داره. وندایی داره 

خرم آباد.ابشار بیشه داره.ابشار نوژیان داره.کاکا رضا داره.الشتر هم خوشگله.قعله فلک افلاک داره. دریاچه کیو هست.بام خرم آباد هست.

فعلا اینا ب ذهنم اومد خلاصه جای دیدنی زیاد داره

خوش اومدی عشق مامان🥰😍
ما رفتیم بروجرد چغا ونایی فیال گلدشت و چندتای دیگه ام هست تو گوگل هس از تهران تا بروجرد خیلی زیاد۵ س ...

جایی هست شب بمونیم ،؟مثلا سوئیت یا خونه ؟که نزدیک مکانهای دیدنیشم باشه

عزیزم وقتی از تهران میای اول میرید بروجرد اونجارو برید بگردید بدش بیاد خرم آباد 

خوش اومدی عشق مامان🥰😍
من اهل خرم آبادم  ولی اولش بروجرد زندگی میکردم  بروجرد  پارک فدک داره .چغا داره.گل ...

شما پیشنهادتون چیه ؟اول بریم بروجرد بعد یه شب بمونیم فرداش بریم خرم اباد خوبه؟؟چون کلا از چهارشنبه تاجمعه میخواییم بریم