2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخر  جدیدا  خیلی  با  تاخیر  میاره و  دست  دوم میفرسته&nbs ...

جدی؟ والا تا پارسال اکثر خریدام از دیجی بود منتها چند وقتیه خرید نکردم نمیدونم حد نصاب خرید واسه ارسال رایگان چقدره! آخه یه قلم جنسه آرایشیه همه جا ۱۰۰ و ۹۰ میدن دیجی ۵۰ میده 😐 ولی اگه میگی دیر میاره و دست دوم پس هیچی دیگه🤦‍♀️

الان سقف خرید که شامل ارسال رایگان بشه چقدره؟ چون یکساله که از دیجی خرید نکردم، بعضیا میگن شده ۵۰۰ د ...

درسته ۵۰۰ تومنه

پایین سبد خرید هم نوشته من چون معمولا هر ماه با هم خریدامو انجام میدم و حدود ۷۰۰-۸۰۰ میشه همیشه ارسالش رایگان بوده

درسته ۵۰۰ تومنه پایین سبد خرید هم نوشته من چون معمولا هر ماه با هم خریدامو انجام میدم و حدود ۷۰۰-۸۰ ...

درسته عزیزم ممنونم . آخه سوپر مارکتی با این سقف نرماله الان تو این گرونی ،ولی چیزای دیگه نه😢 

درسته عزیزم ممنونم . آخه سوپر مارکتی با این سقف نرماله الان تو این گرونی ،ولی چیزای دیگه نه😢  

نه اتفاقا من هیچ وقت سوپرمارکتی نمی‌گیرم چون قمم و ارسال هم ندارن معمولا برای تهرانه

ارسال عادی خرید میکنم که ضدآفتاب آبرسان و ضدجوش صورتمو فقط هر ماه از دیجی تمدید میکنم که ۳-۴ روزه میاد

نه اتفاقا من هیچ وقت سوپرمارکتی نمی‌گیرم چون قمم و ارسال هم ندارن معمولا برای تهرانه ارسال عادی خری ...

درسته گلم ،ارزش داره چون بعضی کالاهاش خیلی قیمت مناسب تر از بازاره. ۳۸ تومن برای پست چیری نیست