2777
2789
عنوان

رسم و رسوم

154 بازدید | 14 پست

سلام دوستان میشه دوستای متاهل کمکم کنن؟

من دوماهی عقد کردم و ی ماه دیگه عروسیمه.شوهرم جدیدا حرفای جهیزیه میزنه ک کم و فلان و اینا.در صورتی ک توی ۴.۵ سال اصلا نمیگفته.عیب داره میزاره.دنبال پرده بودیم جدیدا میگه وظیفه دختره.

اینو هم بگم ما رسم جهیزیه دادن به اون شکل کامل نداریم و روز خواستگاری گفتیم و قرار شد ب کمک هم منم با‌پول خودم و کمک بابام تونستم ۹۰ درصد و بخرم.

من احساس میکنم مادرشوهرم این حرفارو میخونه تو گوشش.اونا رسم جهیزیه دیدن دارن و ما نداریم ب شوهرم گفتم انجام ندیم چون میدونم حرف و حدیثا ارامش و میبرن.ولی جدیدا شوهرم میگه لابد ناقصه جهیزیت ک نمیزاری بقیه بیان.اصلا قبلا نمیگفت.

خیلی اخلاقش‌بد شده سر این قضیه همکاری تو این مورد نمیکنه.درصورتی ک قبلا اصلا اینطوری نبود.چیکار کنم‌کمکم کنید

به هیچ عنوان نزار جهیزیه ببینن بگو ما رسم نداریم این رسم دهاتیاس

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد در صد پیشش حرف میزنن رفته تو گوشش هرکازیم کنی دیگه ول نمیکنن فقط تحمل..سر خودم اومده..البته میتونی باب میلش عمل کنی ک ادمم زورش میاد

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

منم از این کار بدم میاد. برادر شوهر من 5 سال پیش وقتی میخواستم جهازمو ببرم با خواهراش اومدن جهازمو ببینن. بعد از عروسی حتی یکبار نیومد خونمون . اینقدر خاله زنک که فقط اومده بود جهازمو ببینه .

.
صد در صد پیشش حرف میزنن رفته تو گوشش هرکازیم کنی دیگه ول نمیکنن فقط تحمل..سر خودم اومده..البته میتون ...

بخدا اصن خودش اینطوری نبود.جدیدا حرفایی میزنه ک معلومه حرف یکی دیگه اس .ی رنده کوچیک گفتم بگیره همه چیو بارم کرد در مورد جهیزیه

عزیزم به نظرم چیزی نگو و کلا فکر خودتم درگیرش نکن

نزدیک عروسی حرف. حدیث زیاد هست نمیشه هم خیلی مبارزه کرد

بیخیال اندازه توانت بخر و لذتشو ببر

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بخدا اصن خودش اینطوری نبود.جدیدا حرفایی میزنه ک معلومه حرف یکی دیگه اس .ی رنده کوچیک گفتم بگیره همه ...

عزیز جان خانواده شوهر ینی همین اینقدر من خون دل خوردم حرف شنیدم کتک و دعوا دیدم سر همین البته دور از جون تو..اگ توانشو داری همچی ببر واسه مادر شوهر ک نمیبری واسه خودته هم داریشون هم حرف نمیشنوی ولی شوهرتم باید بخره 

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤