ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هیچی نخر درسته دیر شروع کردی اما خوب. ببین هر دو سه ساعت پوشکشون بتز کن ببر دستشویی بالا سنگ بشینن. بعد یکمم اب بریز رو دستش .بعدم بیرون اومدی باز پوشک کن. اینکار دوروز تکرارکن روزسوم یادمیگیرن
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
واللا من ک چند وقته دارم حرف میزنم راجع بهش.ولی هنوز زوده انگار براش...متوجه نمیشه جیش و پی پی کرده حتا تو پوشک...
انننننقد چرررت و پرررت براش بافتم و گفتم ک خدا میدونه...ی نمونه اش اینکه دستشویی گریه میکنه تو تو پوشک جیش میکنی...قام قام جایزه میخواد بده...ولی فایده نداره
نیکمهرم تیر میادخداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارمخداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشهدعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
خوب باید کلا باز بزارین دیگه فقط شبها پوشک کنین باید زود بزود ببرین دسشویی که توخونه جیش نکنه بعضی بچه ها زود یاد میگیرن بعضیا دیر شورت اموزشی خوبه فقط تو این گرما بچه اذیت میشه چون جنسش نایلونه یه لایه داخلیش هم هست که نرم باشه برا بچه
منم پسرم ۲ سال و ۴ ماهشه حدود دو ماه پیش از پوشک گرفتمش البته که جیش رو میگه میبریمش دستشویی ولی پی پی رو میترسه تو دستشویی بکنه به خاطر همین تا میگه پی پی سریع پوشکش میکنیم کارش رو انجام بده البته اینم بگم که فقط تو طول روز پوشک نیست شب پوشک میکنمش
یه بار که بتز کردی دیگه اصلااااا نبند چون دوهوا میشه یاد نمیگیره هی ببندی باز کنی صبرو تحمل خیلی میخواد،بعضی بچها زود یاد میگیرن بعصیا دیر اوایل هر ده دیقه ببرش دسشویی واسه جیش واسه پیپیم باید حواست باشه دیدی داره زور میزنه یا قایم شده یا ساکته یه گوشه نشسته سریع ببرش دسشوویی باهاش بازی کن تا پیپی کنه
از امروز شروع کن ۱۵دقیقه بعد با خودت ببر خودت بشینی دیگه عادت میکنن متوجه میشن دخترمن یک سال ۴ماهشه ...
اصلا چقدر بعضیا پیچیدش کردن. اصلا اینجور نبود حتی جیشو پی پی توضیح دادنی نبود . من گفتم بریم دستشویی دوروز روز سوم گفت دسشو دسشو. دیگه دوتاش میکرد جدا جدا نشد جیشو پی پی.
جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶