2777
2789
عنوان

چیکارکنم پریودشم

184 بازدید | 8 پست

بچه ها من شیش روز رابطه محافظت نشده داشتم چون شب بودودست رسی ب داروخونه نداشتم بعدظهرروز بعددوتاقرص اورژانس باپنج تا قرص ال دی خوردم روز بعدشم باکاندوم رابطه داشتیم ک از شانس بدمن کاندوم پاره شد وبازم قرص اورژانس خوردم دیروز  باید پریودمیشدم هنوز نشدم تخم شویدهم جوشوندم وخوردم امابی فایده اس راه حل بدین بهم بچم یک سال ونه ماهشه دوست ندارم حامله بشم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
1
50%
۳
0
0%
۴
1
50%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تو الان وضعیت هورمونات داغونه مگ اورژانسی نقل و نباته؟؟؟واقعا انتظار داری پریود بشی با این حجم از اورژانسی و ال دی از امروز دارچین چاهی کوهی ازاینا ک پشمولیا با بومادران همه رو عطاری داره بگیر از همشون بریز تو قوری چیزی بزار بجوشه با نبات تلخ میشه ولی روزی ۳تا لیوان بخور پریود میشی

خوب میگی چیکارکنم وقتی شانس ندارم وکاندوم پاره شده

منم دوهفته پیش همین بدبختی رو داشتم مردم وزنده شدم تاپریودشدم ولی همین دارچین چوبشاا با چاهی کوهی وبومادران ونبات دوسه روز جوشوندم روزی۳تا لیوان خوردم پریودشدم اول مطمئن شو بارداری سقط بشه گناهش بیفته گردن من😂ولی اورژانسی مطمئنه نیستی فقط هورمونات بهم ریخته

قرص اورژانسی والا مال سالی یکباره نباید اینجوری پشت هم‌مصرف میکردین 

اگر به زردچوبه حساسیت نداری و مشکلی باهاش نداری یک قاشق زردچوبه رو در یک لیوان آب گرم حل کن و بخور ، روزی یکبار درست کن و بخور پریودت باز میشه معمولا همون یکی دو روز اول باز میشه 

منم دوهفته پیش همین بدبختی رو داشتم مردم وزنده شدم تاپریودشدم ولی همین دارچین چوبشاا با چاهی کوهی وب ...

اگ باردارم باشم نمیخوام این بچه روچون پسرم هنوز کوچیکه😑