2777
2789
عنوان

انا مجنون😭😭

213 بازدید | 11 پست

سلام راستش من تقریبا یک سال و نیم پیش،از سر شب تا سحر یه نفس اشک ریختم که یا حسین اگه به خوابم نمیای حداقل یه خواب ببینم مربوط به تو باشه و صبح که بیدار شدم از تعجب و دلهره داشتم میمردم شبش خواب دیدم تو صحرای کربلا هستم عاشورا بود امام حسین لباس جنگی سبز به تن داشت🥺🥺دو نفر از یارانش اومدن گفتن اون شهید کربلاست 😥🤍 هنوزم بعد این همه مدت که بهش فکر میکنم دلم میلرزه...باورم نمیشه...!!...کمکی نمیخواستم فقط برام جالب بود گفتم به شما هم بگم🥲🥺

اگه نظری دارید برام بنویسید❤❤الانم دارم تایپ میکنم به یاد امام حسین و به عشقش دلم داره میلرزه همین الان🥲😢🥺وای خدااا به عشق امام حسین دارم دیوونه میشممم🥺🥺🥺😭💚🥲

واااای😭😭😭منم دلم کربلا میخوااااد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدالله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا سحر گریه میکردی تا امام حسین بیاد به خوابت😶 خیلی نازی 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 

شاید نخواست تشریف بیاره به خوابت اونوقت چی؟ 🙈😂

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
تا سحر گریه میکردی تا امام حسین بیاد به خوابت😶 خیلی نازی 

به مرگ بابام قسم به جان تک دونه داداشم اره ،🥺🥺چون خیلیییییببببببببیییییی عاشقش بودم ،همین حالاشم بعضی شبا گریه میکنم و این گریه منو سبک میکنه💚😢

به مرگ بابام قسم به جان تک دونه داداشم اره ،🥺🥺چون خیلیییییببببببببیییییی عاشقش بودم ،همین حالاشم ب ...

نه نمیگم دروغه که میگم عجیبه اینهمه ارادت داشتن به کسی من تاحالا انقدر به کسی ارادت نداشتم خوشبحالت

نه نمیگم دروغه که میگم عجیبه اینهمه ارادت داشتن به کسی من تاحالا انقدر به کسی ارادت نداشتم خوشبحالت

مرسی عزیزم💚 ارادت چیه من همین حالاهم که دارم با شما حرف میزنم از عشق امام حسین دستام میلرزه...

مرسی عزیزم💚 ارادت چیه من همین حالاهم که دارم با شما حرف میزنم از عشق امام حسین دستام میلرزه...

نمیدونم چرا هیچوقت احساسی به پیامبرا و امام به اندازه عشق نداشتم خدا قسمت منم بکنه