2777
2789

خانوما اگ با کاری تونستین تو خونه یا بیرون خونه ب درامد برسین اینجا بگید 

تا ایده بگیریم 

از سرمایه اولیه ای ک داشتین هم بگید

اومدم ببینم بقیه چه کردن

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داوطلب ازمون وکالتم ولی مدتیه سرد شدم  تو فکرمه برم دنبال کارای ارایشگاه و زیبایی چون میگ ...

منم دوره های پوستو شکت کدم و میخام شروع کنم اما واممو نمیدن مواد بخرم

چندتا دستگاه خریدم فقط نشستم توخونا 4 ماهه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
منم دوره های پوستو شکت کدم و میخام شروع کنم اما واممو نمیدن مواد بخرم چندتا دستگاه خریدم فقط نشستم ...

همون پاکسازی پوست؟

دوره هاش چقد هزینه کردی؟

درامدش چطوره

راستی چند ماه طول کشید و سرمایه چقد میخای

من داوطلب ازمون وکالتم ولی مدتیه سرد شدم  تو فکرمه برم دنبال کارای ارایشگاه و زیبایی چون میگ ...

میشه یکم مشاوره بدی  بهم انتخواب رشته دارم 

انسانی خوندی؟ از درامد و اینا هیچی‌ن؟ چی را دلتو زد؟

ببخشید البته هاااا من میخوام برم معماری داخلی ولی  دودلم معدلم بالس ۱۹ و خورده ایی  هرچی  بخوام میتونم برم حتی  ریاضی  معدل ریاضی  سه پایم ۲۰ 

ولی خب نمی دونم نظری یا فنی  میترسم برم فنی  پشیمون بشم به هر حال تو کم و پیش  تحربه داری یه کوچولو بگی  ممنونت میشم

من دوست دارم مگنت درست کنم یا انلاین شاپ بزنم

یا کیف مرواریدی ک ترند شده درست کنم

ولی میترسم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
همون پاکسازی پوست؟ دوره هاش چقد هزینه کردی؟ درامدش چطوره راستی چند ماه طول کشید و سرمایه چقد میخا ...

اره ولی خیلی فراتر از پاکسازیه الان خیلی حرفه ای میشه کار کزد از پزشکام بهتر

برای اموزش 15 هزینه کزدم

اموزشا 1 ماه طول کشید

5 ماه پیش ی میکرودرم پودری ی هیدرودرمی هاینس و بخور خریدم شد15

هنگز کلی چیز دیگ مونده😭😭😭😭😭😭😭منتظرم واممو بدن ک زگدتر شروع کنم ک هیجوره وامونمیدن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
میشه یکم مشاوره بدی  بهم انتخواب رشته دارم  انسانی خوندی؟ از درامد و اینا هیچی‌ن؟ چی را د ...

بنظر من تجربی بهتره.چون دوستام ک پیراپزشکی خوندت الان شاغلن

اگ دور اطرافت خانومی هس ک با کار ازاد ب درامد خوبی رسیده

و میتونه کمکت کنه ازش کمک بگیر و برو سراغش .الان تو کارای کارمندی پول انچنانی نیس

2790
2778
2791
2779
2792