2777
2789
عنوان

چقدر بیشعورید

379 بازدید | 14 پست

چقدر بیشعورید که من با حال بدم میام مشکلمو اینجا مطرح میکنم تاپیک منو پاک میکنید

بیشعوری یه بیماریه ..درمان شید

فقط دکان باز کردید بیخودی عوض اینکه همدرد شید مشکل حل کنید سودمندشید فایده داشته باشید ..بیشعورید

تاپیک من چیشد الان

هله دان دان دان😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک پاک کردن یا کار ناظر سایته یا یه چیزی گفتی که گزارش خورده یکم اروم باش بیا با گفتگو حلش کنیم جای فحاشی !!!!مثلا بگو موضوعش چی بوده

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .

حتما خلاف قوانین سایت بوده نی نی یار ترکونده.

فخش نده زشته.میتونی سربسته بگی تا کمکت کنن بچه ها

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

تاپیک پاک کردن یا کار ناظر سایته یا یه چیزی گفتی که گزارش خورده یکم اروم باش بیا با گفتگو حلش کنیم ج ...

من اصلن مسئله بدی مطرح نکرده بودم

اینکه من نامزدم و ارتباط جنسی در دوران نامزدیم اتفاق افتاد

مسائل زندگیمو گفتم و راهنمایی خاستم پاک کردن

هله دان دان دان😌
من اصلن مسئله بدی مطرح نکرده بودم اینکه من نامزدم و ارتباط جنسی در دوران نامزدیم اتفاق افتاد مسائل ...

این چیزا رو باید سربسته بگی عزیزم چون هم خلاف قوانین سایته ناظر میترکونه هم مریضای جنسی که اینجا هم هستن برات درخواست دوستی میدن و مزاحمت میشن 

بعدم تواین چیزا فقط متخصص میتونه کمکت کنه 

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
حتما خلاف قوانین سایت بوده نی نی یار ترکونده. فخش نده زشته.میتونی سربسته بگی تا کمکت کنن بچه ها

فحش نداده بودم  یه تاپیک زدم دردمو گفتم اصلن بی ادبی نداشت😭😭

هله دان دان دان😌
این چیزا رو باید سربسته بگی عزیزم چون هم خلاف قوانین سایته ناظر میترکونه هم مریضای جنسی که اینجا هم ...

آخه خیلی موضوعات ناجور تر تو سایت هست

اصلن مسئله ای نداشت اونیکه من راجبش حرف زده بودم😭😭

هله دان دان دان😌