2777
2789
عنوان

پریودی

107 بازدید | 12 پست

اول بگم مجردم 

من همیشه تا5 برج پریود میشدم اما الان 11روز ب تعویق افتاده 2روز ترشح خونی داشتم الان ندارم و هیچ خون و دردی نداشتم و اینک سینه هامم ورمشو داره ودرد کم ولی اصلا نمیشم نمیدونم چرا 

البته این چن وقت سردی زیاد خوردم ولی وقتش سرجاش بوده 

زعفرون و اویشن و بابونه و دارچین و عسل خوردم نشدم 

چیزی هست سریع بتونه ادمو پریود کنه؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان داری؟!  شاید بخاطر استرس و .. دیر شد  منم این ماه دیر شدم

امتحان نه 

ولی استرسم زیاد داشته باشم زود پریود میشم این اولین‌بار انقد دور شده

سلام صبحت بخیر گلم 

منم راستش این ماه یکم دیر شدم رفتم دکتر گفت چون تو سن رشدی و... هورمون های بدنت تغییر میکنه و ب خاطر همین تعویق میفته پریودیت ! و می گفت ربطی ب سنت نداره ولی همه باعث میشن ی تعویقی بیفته عادت ماهانه شون 

مجرد نی نی سایتم🥺😂🤍دختری از جنس بهار🤍🌼
سلام صبحت بخیر گلم  منم راستش این ماه یکم دیر شدم رفتم دکتر گفت چون تو سن رشدی و... هورمون های ...

من خودم هر فصل تغییراتی داره ولی اینبار واقعا ترسیدم چون 2روز ترشح خونی بود و اصلا خون و دردی نبود و هنوزم درد میکنه سینه هام

من خودم هر فصل تغییراتی داره ولی اینبار واقعا ترسیدم چون 2روز ترشح خونی بود و اصلا خون و دردی نبود و ...

منم همینطوری بودم اینکه سینه هات درد میکنه یعنی ی چند روز دیگه میشی نگران نباش منم خیلی نگران بودم و فهمیدم نگرانیم بی جا بوده ولی اگه دیدی از امروز دیگه تا یک هفته نشدی برو دکتر 

مجرد نی نی سایتم🥺😂🤍دختری از جنس بهار🤍🌼
منم همینطوری بودم اینکه سینه هات درد میکنه یعنی ی چند روز دیگه میشی نگران نباش منم خیلی نگران بودم و ...

مرسی عزیزم حالا شنیدم رازیانه خیلی خوبه امروز ببینم میتونم بخرم دم بدم بخورم