2777
2789
عنوان

روانی شدم

537 بازدید | 7 پست
من اصلا تعادل رفتاری ندارم شدیدا عصبی شدم به شوهرم همش گیر میدم غر میزنم متلک میندازم سر دخترم داد میزنم نمیدونم اثر زایمان و خونه موندن و تنهایی و دوری از خانواده هست یا چیز دیگه نمیدونم ولی اینطوری خودم هم داغون میشم انقدر غر زدم شوهرم دخترم برداشته رفته خونه مامانش
چه بی تابانه میخواهمت ای دوریت آزمون تلخ زنده به گوری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عیبی نداره الان یه نفس عمیق بکش برو اشپز خونه یه غذا بپز زنگ بزن به همسرت بگو اروم شدم بیاید دور هم شام بخوریم شام هم یه چیز ساده درست کن خسته نشی من که از کار خونه خسته میشم غر میزنم
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص
اخه همه چی رو دوش ما زنهاست حرفم میزنیم میشه غر دیگه نمیگن از صبح قدر دوراز جون شما جون کندیم کار کردیم
هرکس دلگرمیش به خداباشد پرونده اش پیش خدا میماند اما اگر کسی دلگرمی به شخص یا چیز دیگرداشته باشدخداوند هم واگذارش میکندبه آن چیز یا شخص