2777
2789

چند روز دیگه عروسی خواهرمه و ازدواجشونم فامیلی نیست. پدرومادر همسرش از بچگیش فوت شدن. وقتی داشتیم لباس عروس و تاج و تور برای خواهرم انتخاب میکردیم‌ و طبق معمول که عروس یه روز قبل از عروسی موهاشو رنگ میزاره و کلی تغییر میکنه همه دورشن میگن چقد خوشگلتر شدی براش دعاهای خوب میکنن ولی کسی نبود ب همسرش اینارو بگه اونم داماده خب!! توی مراسم هم از طرف اونا کسی نیست چون راهشون دوره فقط چندتا از فامیلاش قراره بیان اینجا. دیشب خواهرم گفت توی مراسم فقط دور من نباشین با اونم مثل من رفتار کنین...😕 شما چ حسی دارین مث من دلتون سوخید  

نه

مردا انقدی که ما احساسی هستیم احساسی نیستن ولی اونم دیکه جزئی از خونواده تونه تو مراسم باید همون اندازه تحویلش بگیرید

کسی سوال می‌کند به خاطر چه زنده ای🙂 و من برای زندگی تورا بهانه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بشید خانوادش باهاش خوب باشید اگر ضعف خطای داشته به انصاف رفتار کنید انشالله خوشبخت بشن 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من مجردم. متن رو دوباره بخونین 

خب چ ربطی ب رنگ مو داشت 🤣🤦🏿‍♀️

دامادتون خواهر یا داداش نداره ؟؟؟

بهتر مادر و پدرتون خیلی داماد رو تحویل بگیرن هرچی باشه عوضه جدید خانوادتون حساب میشه و فرقی با خواهرتون نداره 

ن شما خوبیت نداره زیاد دور داماد باشید میگن چقدر هوله و....... 

دلتون هم نسوزه عمر دست خداست 

خدا سایه پدر و مادرتون رواز سرتون کم نکنه 

خب چ ربطی ب رنگ مو داشت 🤣🤦🏿‍♀️ دامادتون خواهر یا داداش نداره ؟؟؟ بهتر مادر و پدرتون خیلی داماد ...

خب خواستم تغییراتشو بگم 

نه کسی نداره تکه. ممنون پاینده باشید