2777
2789
عنوان

ازدواج

147 بازدید | 14 پست

وقتی دلتون نمیخواد با یه نفر ازدواج کنین ولی طرف موقعیت نسبتا خوبی داره و خانوادت هم اصرار به قبول کردن میکنن 

شماجای من چی میگفتین که حرفتونو قبول کنن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش من شرایط شما رو داشتم

و اینکه کلا با یکی دیگه در ارتباط بودم ولی رابطمون اصلا اوکی نبود.

اولش خیلی جبهه گرفتم بعد بهش فرصت دادم و باهم اشنا شدیم علاقه پیدا کردم و الان نامزدیم 

به نظر من یه فرصت بر اشنایی بده خود من اصلا از طرف خوشم نمیومد و 4 سال پسش زدم و با اصرار خانوادم باهاس ارتباط برقرار کردم و متوجه شدم واقعا پسر خوبیه و الان خیلی بهش علاقه مندم

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
اصلا به ازدواج فکرنمیکنم ملاک هایی که من دارمو اون نداره

منم به ازدواج فکرم نمیکردم و اون ملاک هامو نداشت ولی وقتی باهاش اشنا شدم و شناختمش شرایط فرق کرد الان یهویی تصمیم نگیر همیشه سعی کن با طرف صحبت بکنی اشنا بشی بعد تصمیم بگیری

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈