2777
2789
عنوان

ازدواج دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی خوبه، هم ظاهر خوبی داره هم شغل و وضعیت مالیش خوبه و از طرف آدم مطمعنی معرفی شده

باید شرایطت روبسنجی شرایط دخترتو بسنجی ما که نمیتونیم بگیم ازدواج کن یا نکن حتما برو مشاوره در ضکن همه چیز ظاهر و موقعیت مالی نیست اخلاقشو زیر نظر بگیر 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دخترت و مرده با هم خوبن؟

هنوز خاستگاری نیومده، از طرف یکی از اقوام معرفی شد گفتم فرصت میخوام فکر کنم، فکر نمیکنم دخترم مشکلی داشته باشه

صورت زیبا نمی آید به کار.،  حرفی از معنی اگر داری بیار

من شاغلم، ولی کوهی از مشکلات مالی رو دوشمه، همه چی با خودمه، احساس میکنم زن بودن یادم رفته، همش کار میکنم، خانواده سنتی دارم، بامن خوب نیستن، کلاارزش زنو تو این میدونن که شوهر داشته باشه، چندساله دارم بی احترامی میبینم، خیلی تو مهمونیا دعوتم نمیکنن حتا خواهر برادرای خودم زیاد تحویلم نمیگیرن، خودم هزارتا مشکل مالی دارم از نظر عاطفی تنهام، خانواده حامی و مهربونی ندارم

گاهی دلم میخاد یه مرد تو زندگیم باشه کمکم کنه، دوسم داشته باشه، کنارم باشه، ولی بازم میترسم، همش میگم نکنه مثل شوهر سابقم باشه 

هیچکس نمیدونه بمن چی گذشته 

تو بدترین موقعیتا خانوادم تنهام گذاشتن

یه شوهر عوضی داشتم خیلی اذیتم کرد

خانوادم حمایتم نکردن وگرنه قبل از بچه دار شدن جدا میشدم

بعدم که بچه دار شدم مجبور شدم به خاطر بچم زندگی کنم 

ولی انقد زندگیم بد بود دیگه نتونستم تحمل کنم، مهرمو بخشیدم جدا شدم

بعدش همیشه تنها بودم، خیلی کار کردم که از نظر مالی مستقل باشم، کارایی که در شانم نبوده  ولی مجبور بودم،یوقتایی یادم میفته اشکم سرازیر میشه 

چرا سهم من از خوشبختی انقدر کمه 

هیچکس نمیدونه بمن چی گذشته  تو بدترین موقعیتا خانوادم تنهام گذاشتن یه شوهر عوضی داشتم خیلی اذ ...

لعنت به خانواده ای که پشت دخترشون نمیشن نیستن من خودم یکی از همین قربانی‌های خانواده خیرندیده ام هستم مخصوصامادرم که دعامیکنم همه بدی‌ها وتبعیضهایی که بین من وبقیه بچه هاش گذاشت وباعث شدبخاطره فرار ازخونه تصمیم غلط بگیرم برای ازدواج خداهمه بدیهاشه جواب بده واقعا درحقم کوتاهی کرد فرق گذاشت مادره بی وجدانم الانم چپ وراست میره برای خودش کربلا باپولاش وتوی چشم من زل میزنه که خدا دوستم داره که کربلا هرسال نصیبم میکنه بااینکه میدونه حق منه توی دنیا ضایع کرده