رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨ طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸 خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋 خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱 به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃 خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨ ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨ طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸 خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋 خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱 به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃 خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨ ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
شیرخشک براچی.چ قطرع.شربت گریپ میکسچرمیدم انگار بی تاثیرهدکترهم قطرع کولیکید داده اصلا بی اثره
به عنوان کمکی شیرخشک بدی بچت سیرمیشه میخوابه من سربچه اولم دکتر میرفتم میدیدم به همه اونایی که از شب بیداری مینالیدن میگفت بدین تا سیربشه بخوابه.کولیکیدز خوبه من اینو میدادم واقعا خوب بود