2777
2789
عنوان

خرید اینترنتی

74 بازدید | 15 پست

سلام دوستان یک پیج هست مانتو داره. لایک و کامنت هم داره و چند نفرم گفتن راضی هستن. بعد یک پیج دیگ داره مال کد رهگیری اونو دیدم ک پست‌هایی ک مال کد رهگیری گذشته بود در حد 50یا 40 تا لایک خورده بود فقط و کامنتاشم بسته بود. بعد ازش پرسیدم چرا بستین میگ مگه مهمه؟ ضرری رسونده؟ مهم پیج اصلیه. این بود جوابش حالا ب نظرتون قابل اعتماده یا نه با توجه ب اینک پیج اصلی لایک و کامنت داشت 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه پیجی که کامنت بسته بت هیچ وجه خربد نکن

کامنت پیج اصلیش ک مال مانتو هست بازه اما پیچی ک عکسای کد رهگیری مرسوله هارو گذاشته فقط بسته هست 

اینا که میبندن مشکوکن  یا دلیل خاصی دارن؟!!

آره مال پیج اصلی بازه مال پست های کد رهگیری مرسوله ها رو بسته منم پرسیدم دلیل نیاورد.. میگه مگ ضرری رسونده 😑

کامنت پیج اصلیش ک مال مانتو هست بازه اما پیچی ک عکسای کد رهگیری مرسوله هارو گذاشته فقط بسته هست  ...

عزیزم‌ اسم پیجشو بجو برم نگاه کنم.من از بش همه هریدام اینترنتیه دیگه از برم کدوم پیج کلاهبرداریه و کدوم نه

عزیزم‌ اسم پیجشو بجو برم نگاه کنم.من از بش همه هریدام اینترنتیه دیگه از برم کدوم پیج کلاهبرداریه و ک ...

چجوری میفهمی ؟ 

این پیج  چطور؟ یه نگاه بنداز💚

arzankadeh_kodak00

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

چجوری میفهمی ؟  این پیج  چطور؟ یه نگاه بنداز💚 arzankadeh_kodak00

والا نمیدونم گلم صلاح با خودت ولی فالووراش هزارتاست کامنت هاش همش پنج شیش تا فک کنم فیک باشه.من واسه دخترم از این دوتا پیج میخرم قیمتاشم خیلی خوبه جنساشم عالی میخای شمام از این پیجا بخر...

nahal_store

Lido_kidz

والا نمیدونم گلم صلاح با خودت ولی فالووراش هزارتاست کامنت هاش همش پنج شیش تا فک کنم فیک باشه.من واسه ...

عزیزم فیک نیست 🤣چندتا مشتری هم داشتم تازه کارم 

این پیج خودم بود🤭❤️🌺

💚خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

عزیزم فیک نیست 🤣چندتا مشتری هم داشتم تازه کارم  این پیج خودم بود🤭❤️🌺

شما ک پیج داری بگو دلیل اینک این پیج پست‌هایی ک مال کد رهگیری هاست رو بسته چیه؟ آیا مورد اعتماده یا نه 

شما ک پیج داری بگو دلیل اینک این پیج پست‌هایی ک مال کد رهگیری هاست رو بسته چیه؟ آیا مورد اعتماده یا ...

من خودم اعتماد نمیکنم 

انگار کلاه بردار باشن بترسن کسی بیاد لو بده 

البته من تازه کارم شاید اینطور نباشه 

ولی بشخصه اعتماد نمیکنم 

من خودم فالورم کمه پستام بازه ولی خداروشکر از یه شهرای دوررراعتماد میکنن فرداش میرم پست میکنم با اینکه فالورام خیلی پایینه

من خودم اعتماد نمیکنم  انگار کلاه بردار باشن بترسن کسی بیاد لو بده  البته من تازه کارم ش ...

پستای پیج اصلیش بازه کامنت و لایک هم زیاد داره اما فقط پیج ک مال کد رهگیری هست اونارو بسته 

پستای پیج اصلیش بازه کامنت و لایک هم زیاد داره اما فقط پیج ک مال کد رهگیری هست اونارو بسته  

نمیدونم بخدا ادم دو دل میشه میخوای یه تاپیک دیگه بزن ادرسشو بزار اونایی که واردترن برن چک کنن

اینقدر کلاهبرداری زیاد شده ادم شک میکنه چند وقت پیش یکی تاپیک زده بوده از یه پیجی با ۲۶هزار فالوور خرید کرده بعدم بلاکش کرده بودن 

اینجوری به سخت میشه اعتماد کرد‌ من با هزارتا بازم کم و بیش مشتری دارم ولی خب زیادن پیجای اینحوری