2777
2789
عنوان

بیاید بدبخت شدم😭

522 بازدید | 5 پست

خانما ۳ ماه و نیم پیش اورژانسی خوردم از اون موقع پریودام خیلی حجمش کم شده صخامت آندومترمم زیاد شده ینی پریود که میشم زیاد نازک نمیشه از وقتی قرص خوردم همش دل درد دارم و سینه درد فقط وقتایی که خونریزی دارم خوبه به جز روز اول که درد پریودی دارم دوباره تموم که میشه بلافاصله درد تخمدان دارم جوری که میزنه به استخون لگنم و رون پاهام حجم خونریزیمم خیلی کم شده این ماه از همیشه کمتر بود ولی روز اول لخته بود بیشتر حالت پوست نمیدونم چمه آخرین مار ۲ ماه و یه هفته از رابطم میگدشت که از دادم منفی بود بعد اونم رابطه نداشتم و اینکه قبل پر شدنمم و تو پریودیم بی بی زدم منفی بود ممکنه از حاملگی باشه ؟ ماه پیش روز ۱۲ سیکلم سونو دادم بچه ندید کسی اینجوری بوده؟ دیگه دارم کلافه میشم😭 الان دل درد درد تخمدان چپ درد شونه و گردن و بی حسی پا دارم ماه پیشم بعد تموم شدن پری داشتم

وای یعنی همه عوارض اون اورژانسیه هست؟

نمیدونم چمه ولی من قبلش خیلی سالم بودم پریودام همیشه حجمش خوب بود سر وقتم پریود میشدم ولی الان خیلی بهم ریختم یه دردایی دارم که قبلا اصلا نداشتم الان قبل پریودم حالت تهوع میگیرم ولی قبلا نداشتم نمیدونم چمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.