2777
2789
عنوان

چیکار کنم خدا💔😔

272 بازدید | 12 پست

بچه ها دو سه هفتس همش با شوهرم بحث داریم متاسفانه اعتیاد به هرویین داره و اصلا سرکار هم نمیره یا گاهی هم بره پولشو یا تو راه مواد میخره یا نمیتونه از صاحب کارش بگیره شغلش هم آزاده کارگری متاسفانه ناخاسته حامله شدم بازم بچه سوممه دستم کلا بستس پدر مادرمم پشتم نیستن طلاق بگیرم یعنی نمیخام طلاق بگیرم پیش پدر مادرم برم اونا هم هی منت سرم بزارن یه طرفم میترسم دوتا بچمو ورداره بره از ایران بدون بچه هام چیکارکنم؟! طلاق میده اما من نمیتونم بچه هامو بسپرم ب این عملی شب روزمو جهنم کرده نه پولی داریم نه خرجی نه پس اندازی حتی تو خونه چیزی نمیاره بخوریم نصف روز گشنه نصف روز سیر دارم با یه فلاکت میگذرونم نمیتونم صدامم ببرم بالا دم دستش هرچی بیاد باش میزنه از ترس صدمه دیدن بچه هام و خودم ک حاملم همش کوتاه میام اینم دیگه میبینه کاری نمیتونم بکنم سوارم شده همش خوابیده تو خونه بیدار هم میشه هزارتومنی ک داشته باشیم میبره دود میکنه با این آدم چیکارکنم بنظرتون؟!خودکشی کنم یا بزنم بکشمش خلاص شم چیکارکنم از ناراحتی دق کردم بخدا😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایی خدایا قضاوت کار خداست ولی بخدا من جات بودم بچه سوم رو تو این شرایط سقط میکردم ینی چی که ناخواسته بود باید حداقل سفت و سخت جلوگیری میکردی الان یه سریا میان میگن سقط گناهه ولی مطمئنا گناهش از یه عمر زجر کشیدن یه انسان کمتره😕😕😕😕

بعدش شما میگی میترسی بره خارج با کدوم پول اخه؟

بنظرم طلاقتو بگیر اگه به دادگاه بتونی ثابت کنی که معتاده اون وقت هم حضانت بچه هاتو میدن به خودت هم مهریتو میتونی از حلقومش بکشی بیرون

با یه وکیل خوب صحبت کن

💏"You & me 💕make a wonderful "We
وایی خدایا قضاوت کار خداست ولی بخدا من جات بودم بچه سوم رو تو این شرایط سقط میکردم ینی چی که ناخواست ...

ممنمن اتباع هستم عزیزم برادراش افغانستانن ممکنه بچه هامو برداره بره اونجا قانون از اینجا میخاد چیکار کنه اخه؟چندساله دارم جلوگیری میکنم شرایط روحی و جسمیم اصلا آماده حاملگی نبود نمیدونم چطوری شده ولی الان ک نمیتونم سقطش کنم وقتی هم فهمیدم دیر بود نمیدونم هم این ک ازم چندماه دور بود فک کردم آدم شده😔

خیلی ناراحتت شدم خداکمکت کنه ولی این ادم درست بشونیست طلاق بگیرخودت هم میری سرکاریه زندگی خوب درست م ...

تا الان ک هیچ عاقبت بخیری باهاش نداشتم از این ب بعد هم همینطوره کاش جای رو داشتم برم دیگه برنگردم تو این زندگی کوفتی😔

تا الان ک هیچ عاقبت بخیری باهاش نداشتم از این ب بعد هم همینطوره کاش جای رو داشتم برم دیگه برنگردم تو ...

بروپیش خانوادت خونه بابات به نظرمن ادم تف خونه باباش روبکشه بهتره تابااین ادم بمونه که حتی جونش هم درخطره اون موادمصرف میکنه میادیه وفت بلایی سربچه هات میاره خدایی نکرده جداشو بروخونه بابات یه مدت تحمل کن حرفایی بقیه روبروسرکارپول جمع کن ازاونجاهم بابچهدهات برین هیچ کس جزخودت فکرخودت وزندگیت نیست بهترین تصمیم روبگیرامیدوارم خداکمکت کنه

بروپیش خانوادت خونه بابات به نظرمن ادم تف خونه باباش روبکشه بهتره تابااین ادم بمونه که حتی جونش هم د ...

اونجا هم با مامانم مشکل دارم خیلی سر کوفت میزنه مطمعنم یک ماه بیشتر دوم نمیارم اونجا هوووف راس میگی گاهی توهم میزنه اصلا نمیشه بهش حرف زد خود ب خود داغونه حال روحیش همین دیشب داد زدم سرش ک چرا این کارو با ما میکنه گفتم از خونه برو بیرون اومد یکی زد تو صورتم با مشت اگه خفه نمیشدم معلوم نبود چقد دیگه میخاد بزنه😔

اونجا هم با مامانم مشکل دارم خیلی سر کوفت میزنه مطمعنم یک ماه بیشتر دوم نمیارم اونجا هوووف راس میگی ...

یه حرف مامانت روتحمل نمیکنی نمیری خونش ولی وایسادی کتک های اون اشغال روتحمل کردن جداشوخودت روراحت کن بااینده بچه هات بازی نکن حداقل حرف بشنوی بهتره والا

یه حرف مامانت روتحمل نمیکنی نمیری خونش ولی وایسادی کتک های اون اشغال روتحمل کردن جداشوخودت رور ...

تو نمیدونی چطوری مامانم زخم زبون میزنه وگرنه اینو نمیگفتی بخدا آدم ترجیح میدی گوشه خیابون بمونی تا این ک حرفای و کارای مامان منو تحمل کنی من تجربه داشتم یه ماه قهر کردم رفتم خونش از حلقومم کشید بیرون اون موقع تازه بچه هم نداشتم برگشتم پیش این گفتم اگرم بکشه بهتر اینه ک مادر خود آدم با حرفاش هرلحظه دلتو بشکنه فک کنی بیکسی نمیدونم چیکار کنم سردرگم موندم طلاق بگیرم دست بچه ها رو بگیره ببره  بدون اینا زندگی دیگه واسم مفهومی نداره تازه اگه سالم بود یه چیزی با این اعتیاد چه ب روز بچه هام میاره معلوم نیس😔همینجا اگه خواهرام یا گاهی بابام بهم خرجی ندن نمیتونه یه بستنی برای بچه ها بگیره چه برسه دیگه چی