2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم تصمیم دارم برم یزد دکتر کریم زاده مرد واینکه تو بیمارستان دولتی هستن

هم مرکز ناباروری و هم بیمارستان مادر هستن .شما تقریبا کی میخواین برین .

من باید تا مرداد صبر کنم که امپولای بعد از لاپراسکوپی تموم بشن

هم مرکز ناباروری و هم بیمارستان مادر هستن .شما تقریبا کی میخواین برین . من باید تا مرداد صبر کنم که ...

سلام دوست مهربانم

بنده دوبار ای وی اف در کرمان ناموفق داشتم هنوز هم جنین دوبسته دارم

اما اقام میگه بریم یزد حالانمیدونم پیش کی باید برم نوبت گیری وخیلی سوالهای دیگه ذهنمو درگیر کرده

سلام دوست مهربانم بنده دوبار ای وی اف در کرمان ناموفق داشتم هنوز هم جنین دوبسته دارم اما اقام میگه ...

منم همین طور .من پیش دکتر میبدی لاپراسکوپی کردم دیگه اندومتریوز لوله هام رو بست .دکترم گفتن برو پیش دکتر کریم زاده ivf.ظاهرا دکتر کریم زاده و افلاطونیان خوبن .

امپول های تخمک کشی زیادن ؟چند تا زدین شما ؟قابل تحمل هست ؟میشه سرکار رفت ؟ 

منم همین طور .من پیش دکتر میبدی لاپراسکوپی کردم دیگه اندومتریوز لوله هام رو بست .دکترم گفتن برو پیش ...

داروهای تخمک کشی  که استفاده میکنی کاری نداره به روند زندگی

سه دروه امپول دلفرین نوشتاریش درست ننوشتم اسن امپول درست یادم نیس

بعد امپولهای مخصوصی که دور ناف بایدبزنیم و گرون هم بودن ۱۴۰۰ دونه ای۱۸۰ تومن بودن

این امپولها بزنی دیگه دکتر سنو میگیره میگه کی بیاای برای تخمک کشی

با ی سری داروهای تخمک کشی

سه دروه امپول دلفرین نوشتاریش درست ننوشتم اسن امپول درست یادم نیس بعد امپولهای مخصوصی که دور ناف با ...

عزیز دلم من رفتم دکتر برای دوهفته دیگه باید ۱۵ تاhcgدر ۵ روز بزنم .بعدش برم سونوگرافی .به نظرتون همین دوره تخمک گیری میگنن یا باید دوره بعد پریود شدم دوباره دارو و بعد تخمک گیری بشه ؟