2777
2789

نمی‌دونم چرا این چه سرنوشتی بود من تربیت کردن بلد نبودم اما این بچه هم ب شدت لجباز و بدقلق و بهانه گیره اصلا حرفمو گوش نمی‌ده خیلی بی ادب شده جایی میریم همش بهانه میگیره اگر ب خواستش عمل نکنم جیغ میزنم و گریه ک همه نگامون میکنن ینی ی تغذیه رفتم باهاش بس گریه کرد و جیغ زد ابرو برام نذاشت سر اینکه گشنش بود غذا نمی‌خورد هی بهانه الکی میگرفت تازگیا غذا میخوره دستش کثیف میشه می‌کشه به فرش چندبار گفتم مامان با دستمال پاک کن بی فایدس با دور دهنشو با آستین پاک می‌کنه آنقدر محکم ک گونش و آب بالاش زخم شده از تکرار این کار دیگه امروز خونم ب جوش اومد هی داد زدم سرش خودم سردرد شدم😢😢😢😢

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

شوهرم میگه تقصیر توعه از اول هرچی گفت هی گوش کردی و ب حرفش کردی الان بد عادت شده راست میگه اصلا ازم حساب نمیبره اگر چیزی بخواد ک امکانش نباشه بدم مثل وسیله خطرناکی چیزی تا یکساعت از ته دل گریه می‌کنه حواسشو پرت نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همسرتون دعوا نمیکنید 

مشکلی تو دوران بارداریتون نبود

من اروم بودم ولی حرصی بودم شدیدا

و یهو ی اتیشی میسوروندم بیا و ببین دوران بارداری مادرم فقط با حرص و جوش بود

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
با همسرتون دعوا نمیکنید  مشکلی تو دوران بارداریتون نبود من اروم بودم ولی حرصی بودم شدیدا و ی ...

با همسرم ک همیشه کارمون دعواست ولی جلو بچه نه خودم آدم عصبی هستم ینی ب من رفته؟یا بد ترببیتش کردیم

نه بلانسبت ولی گفتی خودمو گاز میگیرم..😑😑تورو خدا منو نخور😐

اره از شدت عصبانیت نمیتونم بچرو بزنم دست خودمو گاز میگیرم ینی تاحالا نشنیدی همچین موضوعی رو مشت زدن تو دیوار یا شکوندن ی وسیله برای خالی کردن حرص 

شوهرتون راست میگه از همین الان رویه تون رو عوض کنید 

خب الان دیگه تربیتش شکل گرفته تا نکنم کاری ک میخواد گریه می‌کنه بیشتر عصبی میشیم سامان نمیشه خیلی صداش برنده و آنقدر اشک می‌ریزه😔😔

اره از شدت عصبانیت نمیتونم بچرو بزنم دست خودمو گاز میگیرم ینی تاحالا نشنیدی همچین موضوعی رو مشت زدن ...

وای از دست بچت؟اره اینو واقعا دیدم که مامانه از دست بچه خودشو زده😩

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
با همسرم ک همیشه کارمون دعواست ولی جلو بچه نه خودم آدم عصبی هستم ینی ب من رفته؟یا بد ترببیتش کردیم

ممکنه بارداریتون روش تاثیر گذاشته باشه

ولی ی چیزی ک کلا تو مادرای جوون با بچه های کوچسک مثل شما میبینم اینه ک خیلی بچتونو لوس بار میارید 

بعد ب همین سنای سه یا چارسال میرسن میبینید وای 

چ کار کردین 

تنها راهش اینه ک اروم باهاش برخورد کنی ولی قاطع باشی 

مثلا میگی این کارو اجازه نمیدم بکنی  تا تهش اجازه ندی یکم سخته بعد راه میوفته دختر خاله منم اینجوریه عیب نداره

خدا برات نگهش داره

در حال جدال با خودArmy 🥲💞
اوه سن لجبازی بچه فقط با سیاست و عاقلانه باهاش رفتار کن آسیب پذیر ترین سن بچه سه سالگیه

من اعصاب ندارم دیگه کارم شده داد زدن و ترسوندنش بخدا دیگه نمی‌کشم الان سرزنشم میکنن همه اما مگه ی آدم چقدر تحمل داره😞😞😞😞