2777
2789
عنوان

خواستگارم

177 بازدید | 16 پست

سلام

یه‌خواستگار‌دارم‌۲۲سالشه.سوپر‌مارکت‌داره.خونه‌داره.ماشین‌داره.خانوادشم‌عالیه.خوشگله.خوش‌قدوبالا.خوش‌اخلاق.ولی‌قبلا‌با‌۲تا۳تا‌دختر‌تواینستا‌چت‌کرده.البته‌چتاشو‌دیدم.خودم‌نه‌اسکرینشو‌دخترخالش‌برام‌فرستاده‌بود.مثل‌خواهربرادراحرف‌زده.اونم‌چندسال‌پیش.خودمم‌‌۱۷سالمه.خوشگلم.ادامه‌تحصیل.شمابودید‌چه‌می‌کردید؟؟

عاشق‌همیم.ولی‌میخوام‌منطقی‌بگید.لطفا🥲

خوبه

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂واقعا فکر کردی هیچ پسری با دختر چت نکرده 😑 

دختر خالش فقط قشنگ معلوم میخواد شما با هم نباشین 

خواسه هایی که الان داری از زندگی با حتی یه سال بعدت زمین تا اسمون فرق میکن الان اصلا ازدواج کامل یا عقد نکن بهتره اگه واقعا ادم خوبی باهاش رفت و امد کنی ببنی مشکلی نداره بعد اینکه خوب حواست و جمع کن 

اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
همه چیزاشو چون عاشقشی خوب گفتی نقاط ضعفشو نمیبینیییی

آخه‌واقعا‌تاحالا‌نقطه‌ضعفشوندیدم.

من‌اولا‌ازش‌متنفربودم.پسرخاله‌دوستمه

بدم‌میومد‌چون‌همه‌چیزش‌مثل‌منه‌و‌این‌حرصم‌میداد

عشق خیلی مهمه از نظر سنی ایراد نمیگیرم چون اگر به بلوغ فکری و عاطفی رسیده باشی مشکلی نداره .شرایط مالیش هم خوبه.

اگر عاشقشی ازدواج کن تا  بعدا مثل من باخاطر حرف و حدیث مردم تن به ازدواج زوری ندی

کناردرس خودشم‌میخواد‌بامن‌ادامه‌تحصیل‌بده تربیت‌معلمی

اولشه 

تو هنوز حتی دانشگاه ام نرفتی

اول درستو بخون

اگر واقعا عاشق همید فرار که نمیکنید عزیزم عجله نکن

برو دانشگاه درستو بخون شاغل شو مستل شو اگر بازم همو خواستین که ما براتون آرزوی خوشبختی میکنیم