2789
عنوان

تاخیررپریودی

149 بازدید | 6 پست

من 12یا13خرداد باید پریود میشدم علائم هم داشتم تنها رابطم هم9خرداد بوده که جلوگیری طبیعی بود.از10خرداد هم دمنوش قاعدگی خوردم همیشه2روز میخوردم جواب میداد ولی الان اصلا خبری نیست فقط گاهی دردش میاد و میره.این ماهم باشگاه رفتم ایروبیک شروع کردم... قرص ال دی گرفتم چند روز بخورم قطع کنم تا پریود بشم؟؟؟؟کلافه شدم دیگه 

نه بابا پیش میاد دیگ منم کلی عقب افتاد بعد پریود شدم سونو هم دادم چیزی نبود جواب آز عفونت باید بگی ...

منم عفونت دارم.خارش شدید گرفتم عفونت قارچی.. ماه قبل هم عفونت داشتم ولی زودتر شدم دارو استفاده کردم خوب شدم..من زود استرس میگیرم قبل عید هم 20روزتاخیر داشتم.. بعدش درست شد تا الان که من دقیقا منتظر پریودی بودم  چون همه علایمش داشتم.فقط همون1رابطه هم بود..فعلا که نیومده.ترشح هم گاهی اصلا ندارم گاهی هم خیلی کم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=239938642]منم عفونت دارم.خارش شدید گرفتم عفونت قارچی.. ماه قبل هم عفونت داشتم ولی زودتر شدم دارو استفاده کردم ...[/QUOTE تنبلی تخمدان نداری!؟ 

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
[QUOTE=239938642]منم عفونت دارم.خارش شدید گرفتم عفونت قارچی.. ماه قبل هم عفونت داشتم ولی زودتر شدم د ...

نمیدونم.از بعد زایمانم اصلا دکتر زنان نرفتم سونو ندادم پسرم 1سالو نیمشه... اصلا نمیدونم چرا اینجوری شد اخه کلا رابطه 3روز قبل موعدم بود اگه 30روزه پریود میشدم.گیجم مگه میشه البته من 2ماهه اصلا ترشح تخمکگذاری هم ندارم از1ماما پرسیدم گفت گفت اشکال نداره مهم نیست.. 

نمیدونم.از بعد زایمانم اصلا دکتر زنان نرفتم سونو ندادم پسرم 1سالو نیمشه... اصلا نمیدونم چرا اینجوری ...

اگر شیر دهی داری اشکال نداره من تا14ماهگی پسرم کلا پریود نمیشدم

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید