من مصرف دارم ...آسنترا میخورم....تا دوهفته حالت بد میشه ولی بعدش خیلی خیلی خوب میشی
یا امام حسین ۶ساله منتظرم ...قربونت برم آقا جان میشه امسال تا اربعین منم مامان بشم چشم انتظاری خیلی سخته....یا امام حسین قربونت برم..من ناامید محضم کمکم کن😭😭😭💔💔
اضطراب استرس...۶ماهه میخورم ماه بعد قرصمو دکترم گفته نصف کن دوزشو میاره پایین....من حالم خیلی بد بود خیلی .....عوارضشم پریودمو بهم زده
یا امام حسین ۶ساله منتظرم ...قربونت برم آقا جان میشه امسال تا اربعین منم مامان بشم چشم انتظاری خیلی سخته....یا امام حسین قربونت برم..من ناامید محضم کمکم کن😭😭😭💔💔
بله دوهفته میکشه معمولا بی خواب میشی ..تهوع کم اشتهایی بی میلی جنسی که رفته رفته عوارضشون از بین میره
بله لکه بینی دارم...ولی دوسه نفر بیشتر تو سایت مشکل منو داشتن بقیه نه....قرص خوبیه...شما بخاطر چه مشکلی میخوری