2777
2789

خانوما من ۱سالی میشه با اقایی اشنا شدم ارتباطمون خوبه از این که دوسم داره و وفاداره کاملا مطمئنم ولی قهر و اشتیامون زیاده داره دیوونم میکنه خیلی دوسش دارم ولی بعضی وقتا ازش ناراحت میشم مثلا کاری پیش میاد قرارو بهم میزنه یا یه چیزی درمورد گذشتش میفهمم ناراحتم‌ میکنه قهر میکنیم بعد میاد کلی قول قرار میزاره بازم دعوامون میشه بخدا خسته شدم میترسم کلا‌ باهاش کات کنم دلم بمونه پیشش از یه طرفم خیلی اعصابم خورده

گذشته همه به خودشون مربوطه ، تو نباید کاری به گذشتت داشته باشی چه برسه باهاش دعوا کنی 

الان و اییندش به تو برمیگرده ...

دوست داشتن زیادت باعث حساسیت وزودرنج شدنت شده ، کنترلش کن 🙃

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک سال زمان خوبیه که دیگه بیاد خواستگاری

روانشناسی میگه ۹ ماه تا ۱۲ ماه آشنایی کافیه

شما یک سال رو پر کردید و دیگه الان افتادید به قهر و آشتی مکرر هر چند این قهر و آشتی ها اگه واقعا زیاده نشونه ی خوبی نیست و بهتره برید مشاوره اگه قصدتون ازدواجه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

گذشته همه به خودشون مربوطه ، تو نباید کاری به گذشتت داشته باشی چه برسه باهاش دعوا کنی  الان و ...

اره بخدا دیوونه شدم احساس میکنم حتما باید یه کاری انجام بدم مثلا کلا باهاش کات کنم 

یک سال زمان خوبیه که دیگه بیاد خواستگاری روانشناسی میگه ۹ ماه تا ۱۲ ماه آشنایی کافیه شما یک سال رو ...

اخه ما که قصدمون ازدواج نیست اصلا هیچ کدوممون شرایطشم نداریم حتی

اره بخدا دیوونه شدم احساس میکنم حتما باید یه کاری انجام بدم مثلا کلا باهاش کات کنم 

مثلا هم میتونی تغیر رفتار بدی و کمتر دعوا کنید ولی اگه فکر میکنیکه  کات گزینه بهتریه ، انجام بده 

قایق از تور تهی/ و دل از آرزوی مروارید/ همچنان خواهم راند
اخه ما که قصدمون ازدواج نیست اصلا هیچ کدوممون شرایطشم نداریم حتی

پس اگه قصدتون ازدواج نیست روی رفتاراش حساس نشو عزیزدلم چون بالاخره اول و آخرش رابطه به جای خاصی قرار نیست برسه و به گزینه ی کات میرسید.

حرص نخور و آروم باش که زیادم دعواتون نشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.