2777
2789
عنوان

میشه دیگه لایک نکنید

402 بازدید | 30 پست

پلییییییییز

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

نمیشه لایکت کردم 

اعلاناتم سروووووویس شد برا یه تاپیک دو صفحه ای

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
میبینی سه نفر لایکت کردن😄

هشت نفر

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

اعلاناتم سروووووویس شد برا یه تاپیک دو صفحه ای

ترکید😎😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

کدوم تاپیک

برم لایک کنم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ترکید😎😂

وای خدااااااا شکرت