2821
2789
عنوان

محصولات چینی

945 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی هست از محصولات ارایشی بهداشتی چینی استفاده کرده باشه!!؟

من خودم قبلا فرانسوی و المانی گرون شد ایرانی

ولی الان ایرانیم خیلی الکی گرون شده واقعا

محصولات چینی خیلی ارزونه ولی میترسم نمیدونم چجوریه😐

حالا چندتا پیج پیدا کردم میگن اورجیناله ولی اعتماد ندارم مگه میشه اینقدر ارزون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

roso_shop2

این پیج اصله محصولاتش

ولی بطور کلی ب اندازه قیمتش توقع اثرگذاری داشته باش

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

این پیج اصله محصولاتش ولی بطور کلی ب اندازه قیمتش توقع اثرگذاری داشته باش

قیمتاش جوریه کلا توقع دارم پوستم داغون تر شه😂

من تا الان همیشه گرووووون پول لوازم بهداشتی دادم میترسم حیفم میاد ی وقت پوستم رو خراب نکنه

قیمتاش جوریه کلا توقع دارم پوستم داغون تر شه😂 من تا الان همیشه گرووووون پول لوازم بهداشتی دادم میت ...

😂😂فکر نکنم داغون شه

ولی منم همینطور. یبار اینجا تعریف محصولاتشونو شنیدم و رفتم توپیجشون انقدر به به و چه چه کرده بودن منم ترغیب شدم چندتا محصول خریدم. 

بجز یکی از اونایی ک خریده بودم که مقداری تاثیر داشت بقیه شون کیفیت پایینتراز محصولات داروخانه ای ایرانی داشتن. بیشتر روی پکیجینگشون و رنگ و لعابش کار کردن که ادم ترغیب میشه بخره.

خیلی از سرمهاشون مثلا ۱۵ میله و ۸۰ ۹۰ تومن. خب اونو ی ابرسان ۵۰ میل ایرانی میخری بجاش ،۱۰۰ تومن.

ولی خراب نکرد پوست منو،فقط خیلی تاثیری نداشت.

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

😂😂فکر نکنم داغون شه ولی منم همینطور. یبار اینجا تعریف محصولاتشونو شنیدم و رفتم توپیجشون انقدر به ...

عه پس که اینطور

بالاخره هیچ ارزونی ای بی حکمت نیست خیالم راحت شد پس تا الان پولمو هدر ندادم😂

مرسی عزیزم از راهنماییت❤️

عه پس که اینطور بالاخره هیچ ارزونی ای بی حکمت نیست خیالم راحت شد پس تا الان پولمو هدر ندادم😂 مرسی ...

خواهش میکنم عزیزم😁💖

ولی یسری از محصولاتشون خوبه مثل لانبنا، شوینده اش و سرم دور چشمش، چسب پاک کننده بینیش و ...

اما هرچیزی ک از تاثیرگذاری اغلب محصولاتشون خوندی زیر پستاشون تاثیرشون رو ۵۰ ۶۰ درصدی در نظر بگیر.

ماسک های ورقه ایش رو شما استفاده نکردید؟

نه استفاده نکردم . اوناهم بد نیستن، ماسکهای ورقه ای کلا تاثیر موقت دارن ولی بطور مکمل توی روتین خوبن.

مرسی گلم😘❤️

فدات گلم😘🌹